ÇKHD MEYDAN MAHALLESİNDE

GENÇLİK 30.01.2017 - 09:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1624+ kez okundu.
 

ÇKHD MEYDAN MAHALLESİNDE

Adana Çocuk ve Kadın Hakları Derneği “ Kardeşimde Okusun, Kardeşimde Oynasın, Kardeşimde Giysin Kampanyası” kapsamında temin ettiği hikaye ,Çocuk  romanları ve  yardımcı ders kitaplarını meydan mahallesi çocuk parkı içindeki muhtarlık binası önünde dağıttı.   Dernek Başkanı Çiğdem Akça ve Kampanya sorumlusu dernek yöneticileri Nazan Uğurludemir, Sibel Sürmekeş , Aylin Etiman ile gençlik projeleri sorumlusu Metin Turgut’ un katıldığı dağıtımda Meydan Mahallesi muhtarı İsmail Büyüktaş ve azaları da çok yardımcı oldular. Dernek Başkanı Çiğdem Akça, ” Meydan mahallesi muhtarı İsmail Büyüktaş ve azalarından aldığımız bilgiye göre parkın içindeki uyuşturucu satıcıları uzaklaştırılmış ve muhtarlık binası arkasına eğitim ve sohbet toplantıları için bir salon yapılmış. Park Seyhan Belediyesi tarafından yenilenerek çocuklar için oyun aletleri ile donatılmış. Ayrıca 1. Aza Emine hanım okula gönderilmeyen çocukları tespit ederek tekrar okula dönmelerinin sağlandığını belirtti.Muhtarımızı ve azalarını kutluyoruz. Çocuklar bizden daha çok yardımcı kitap desteği istediler. Dernek yöneticilerimizden eski Seyhan Milli Eğitim Müdürü Osman Ozan’ın devreye geçtiği ,Çukurova Kitap  A.Ş  sahibi Sayın Ogün Ateş  derhal  150 adet yardımcı ders kitabı desteği sağladı. En kısa zamanda tekrar Meydan Mahallesine ve diğer ihtiyaç sahibi mahallelere gideceğiz, desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Adana Çocuk ve Kadın Hakları Derneği “ Kardeşimde Okusun, Kardeşimde Oynasın, Kardeşimde Giysin Kampanyası” kapsamında temin ettiği hikaye ,Çocuk  romanları ve  yardımcı ders kitaplarını meydan mahallesi çocuk parkı içindeki muhtarlık binası önünde dağıttı.

 

Dernek Başkanı Çiğdem Akça ve Kampanya sorumlusu dernek yöneticileri Nazan Uğurludemir, Sibel Sürmekeş , Aylin Etiman ile gençlik projeleri sorumlusu Metin Turgut’ un katıldığı dağıtımda Meydan Mahallesi muhtarı İsmail Büyüktaş ve azaları da çok yardımcı oldular.

Dernek Başkanı Çiğdem Akça, ” Meydan mahallesi muhtarı İsmail Büyüktaş ve azalarından aldığımız bilgiye göre parkın içindeki uyuşturucu satıcıları uzaklaştırılmış ve muhtarlık binası arkasına eğitim ve sohbet toplantıları için bir salon yapılmış. Park Seyhan Belediyesi tarafından yenilenerek çocuklar için oyun aletleri ile donatılmış. Ayrıca 1. Aza Emine hanım okula gönderilmeyen çocukları tespit ederek tekrar okula dönmelerinin sağlandığını belirtti.Muhtarımızı ve azalarını kutluyoruz. Çocuklar bizden daha çok yardımcı kitap desteği istediler. Dernek yöneticilerimizden eski Seyhan Milli Eğitim Müdürü Osman Ozan’ın devreye geçtiği ,Çukurova Kitap  A.Ş  sahibi Sayın Ogün Ateş  derhal  150 adet yardımcı ders kitabı desteği sağladı. En kısa zamanda tekrar Meydan Mahallesine ve diğer ihtiyaç sahibi mahallelere gideceğiz, desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.