Çocuk ve gençleri sporla buluşturma çabasındayız

SPOR 21.11.2019 - 18:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2087+ kez okundu.
 

Çocuk ve gençleri sporla buluşturma çabasındayız

Dağlıoğluspor Kulübü Başkanı, işadamı Mahmut Şen:
İşadamı Mahmut Şen’in başkanlığını yürüttüğü Dağlıoğluspor Kulübü, gençleri futbola kazandırıyor.  GENÇLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ Merkez Seyhan ilçesinin güneyindeki Dağlıoğlu, Gülbahçesi, Akkapı, Yenibey ve Havuzlubahçe’deki gençleri sporla buluşturduklarını anlatan işadamı Mahmut Şen, bu sayede gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağladıklarını söyledi.  Şen, “Kulübümüz, çocuklar ve gençlerin daha iyi imkanlar içerisinde spor yapmalarına katkı sağlamak için her zaman yanlarındadır. Sağlıklı nesiller yetiştirmenin çabasındayız. Bir çocuk neyi görürse onu örnek alır. İyiyi görüp örnek almalarının yolunu açmak istiyoruz” diye konuştu.  BAŞKANIMIZIN BÜYÜK DESTEĞİNİ GÖRÜYORUZ Dağlıoğluspor Kulübü Takım Kaptanı Azad Timur ise 100’den fazla oyuncuları olduğunu hatırlatarak, genç ve amatör kümede mücadele etmenin mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi. Şampiyonluk yaşamak istediklerini anlatan Timur, “Başkanımız Mahmut Şen’in he zaman büyük desteğini görüyoruz. Gençlere sporu sevdirip sağlıklı nesiller oluşturmanın peşindeyiz” dedi.  ENGELLERİ AŞARIZ  İşadamı Mahmut Şen, Güney Yıldızı sahasında gençler arasındaki karşılaşmanın da başlama vuruşunu yapıp Takım kaptanı Azad Timur, Başkan yardımcısı Erhan Direk, yönetim kurulu üyesi Abdullah Öncü, takım antrenörü İdris Andiç ile fotoğraf çektirdi. Şen, “Dağlıoğluspor’u daha iyi yerlere getirmek için elele veriyoruz. Çalışma arkadaşlarımla gönül birlikteliğimiz var, engelleri hep birlikte aşarız” dedi.
Dağlıoğluspor Kulübü Başkanı, işadamı Mahmut Şen:

İşadamı Mahmut Şen’in başkanlığını yürüttüğü Dağlıoğluspor Kulübü, gençleri futbola kazandırıyor. 

GENÇLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Merkez Seyhan ilçesinin güneyindeki Dağlıoğlu, Gülbahçesi, Akkapı, Yenibey ve Havuzlubahçe’deki gençleri sporla buluşturduklarını anlatan işadamı Mahmut Şen, bu sayede gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağladıklarını söyledi. 
Şen, “Kulübümüz, çocuklar ve gençlerin daha iyi imkanlar içerisinde spor yapmalarına katkı sağlamak için her zaman yanlarındadır. Sağlıklı nesiller yetiştirmenin çabasındayız. Bir çocuk neyi görürse onu örnek alır. İyiyi görüp örnek almalarının yolunu açmak istiyoruz” diye konuştu. 
BAŞKANIMIZIN BÜYÜK DESTEĞİNİ GÖRÜYORUZ
Dağlıoğluspor Kulübü Takım Kaptanı Azad Timur ise 100’den fazla oyuncuları olduğunu hatırlatarak, genç ve amatör kümede mücadele etmenin mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi. Şampiyonluk yaşamak istediklerini anlatan Timur, “Başkanımız Mahmut Şen’in he zaman büyük desteğini görüyoruz. Gençlere sporu sevdirip sağlıklı nesiller oluşturmanın peşindeyiz” dedi. 
ENGELLERİ AŞARIZ 
İşadamı Mahmut Şen, Güney Yıldızı sahasında gençler arasındaki karşılaşmanın da başlama vuruşunu yapıp Takım kaptanı Azad Timur, Başkan yardımcısı Erhan Direk, yönetim kurulu üyesi Abdullah Öncü, takım antrenörü İdris Andiç ile fotoğraf çektirdi. Şen, “Dağlıoğluspor’u daha iyi yerlere getirmek için elele veriyoruz. Çalışma arkadaşlarımla gönül birlikteliğimiz var, engelleri hep birlikte aşarız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.