Çocuklar eğitimle yoğruluyor, sanatla, bilimle düşlüyor

EĞİTİM 11.09.2018 - 14:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2083+ kez okundu.
 

Çocuklar eğitimle yoğruluyor, sanatla, bilimle düşlüyor

Başkan Hüseyin Sözlü’nün liderliğinde insan merkezli sosyal belediyecilik hizmetleriyle Türkiye’ye örnek olan Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan, Sarıçam ve Çukurova ilçelerine kazandırdığı gündüz bakımevleri ve çocuk akademisi ile 3 yaşından 10 yaşına kadar yüzlerce çocuğa, güvenli ortamda, modern yöntemlerle eğitim imkanı sunuyor. Çağdaş eğitimle yoğrulan, sanatla ve bilimle düşleyen çocuklar, geleceğe daha sağlıklı, mutlu ve donanımlı şekilde hazırlanıyor. GÜNDÜZ BAKIMEVLERİ CIVIL CIVIL Adana Büyükşehir Belediyesi, merkez Seyhan İlçesi Reşatbey Mahallesi ile merkez Sarıçam İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki Gündüz Bakımevleri’nde36-72 aylık çocuklara yönelik kreş hizmetini başarıyla sürdürüyor. Seyhan Gündüz Bakımevi8 sınıfta 160 öğrenciyle, Sarıçam Turkuaz Gündüz Bakımevi 2 sınıfta 56 öğrenciyle yeni eğitim-öğretim yılına başladı. Adana Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla yüzde 50 indirimli olarak aylık 350 lira ücretle hizmet veren gündüz bakımevlerinde çocukların kişisel gelişimlerine, el-motor becerilerine ve zihinsel gelişimlerine büyük katkı sağlayan eğitimler veriliyor. Her hafta sinema, tiyatro, müze gezileri yapan minikler, yaşlarına uygun etkinliklere katılarak sosyalleşiyor. YENİ NESİLTAM DONANIMLI YETİŞİYOR Merkez Çukurova İlçesi Toros Mahallesi’ndeki Ali Akbulut Çocuk Akademisi’nde ise 4’er aylık dönemler halinde 5-10 yaş arasındaki 360 çocuk, haftanın 5 günü 8 atölyede uzman eğitimlerin gözetiminde kişisel ve bilişsel yeteneklerini keşfediyor. Tiyatro-drama, dans sporu, yabancı dil, müzik, resim, akıl oyunları, satranç ve okuma atölyelerinde neşe içinde eğitim alan çocuklar, özgüven ve ahlaki değerlerle donatılıp, sanatla ve bilimle kendilerini geliştirme imkanı buluyor.  

Başkan Hüseyin Sözlü’nün liderliğinde insan merkezli sosyal belediyecilik hizmetleriyle Türkiye’ye örnek olan Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan, Sarıçam ve Çukurova ilçelerine kazandırdığı gündüz bakımevleri ve çocuk akademisi ile 3 yaşından 10 yaşına kadar yüzlerce çocuğa, güvenli ortamda, modern yöntemlerle eğitim imkanı sunuyor. Çağdaş eğitimle yoğrulan, sanatla ve bilimle düşleyen çocuklar, geleceğe daha sağlıklı, mutlu ve donanımlı şekilde hazırlanıyor.
GÜNDÜZ BAKIMEVLERİ CIVIL CIVIL
Adana Büyükşehir Belediyesi, merkez Seyhan İlçesi Reşatbey Mahallesi ile merkez Sarıçam İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki Gündüz Bakımevleri’nde36-72 aylık çocuklara yönelik kreş hizmetini başarıyla sürdürüyor. Seyhan Gündüz Bakımevi8 sınıfta 160 öğrenciyle, Sarıçam Turkuaz Gündüz Bakımevi 2 sınıfta 56 öğrenciyle yeni eğitim-öğretim yılına başladı. Adana Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla yüzde 50 indirimli olarak aylık 350 lira ücretle hizmet veren gündüz bakımevlerinde çocukların kişisel gelişimlerine, el-motor becerilerine ve zihinsel gelişimlerine büyük katkı sağlayan eğitimler veriliyor. Her hafta sinema, tiyatro, müze gezileri yapan minikler, yaşlarına uygun etkinliklere katılarak sosyalleşiyor.
YENİ NESİLTAM DONANIMLI YETİŞİYOR
Merkez Çukurova İlçesi Toros Mahallesi’ndeki Ali Akbulut Çocuk Akademisi’nde ise 4’er aylık dönemler halinde 5-10 yaş arasındaki 360 çocuk, haftanın 5 günü 8 atölyede uzman eğitimlerin gözetiminde kişisel ve bilişsel yeteneklerini keşfediyor. Tiyatro-drama, dans sporu, yabancı dil, müzik, resim, akıl oyunları, satranç ve okuma atölyelerinde neşe içinde eğitim alan çocuklar, özgüven ve ahlaki değerlerle donatılıp, sanatla ve bilimle kendilerini geliştirme imkanı buluyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.