ÇOCUKLAR OKUL ÖNCESİ M1 ADANA AVM’DE EĞLENDİ

GÜNDEM 19.09.2018 - 16:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1840+ kez okundu.
 

ÇOCUKLAR OKUL ÖNCESİ M1 ADANA AVM’DE EĞLENDİ

  M1 Adana AVM’de Eylül ayı başında okul öncesi düzenlenen ve 10 gün boyunca süren  “Back to school” etkinlikleri çocukların büyük katılımı ve ilgisi ile gerçekleştirildi.   Okula dönüş aktiviteleri çerçevesinde düzenlenen “TERARYUM ATÖLYESİ” çalışmaları 10 gün boyunca  05-12 yaş grubundaki çocuklara yönelik olarak Adana’da ikinci  kez gerçekleştirdi. Teraryum aktivitelerine büyük ilgi gösteren minikler eğitmenler eşliğinde yaptıkları teraryumları M1 Adana’dan hatıra olarak evlerine götürdüler. Tatilin son günleri olan 14-15-16 Eylül Cuma-Cumartesi-Pazar günü de Sarıyer Sanat Tiyatrosunun çocuklar için sahnelediği tiyatro oyunları büyük  beğeni topladı. Uzun bir yaz tatili sonrası ; okul öncesi aktivitelere katılan minik çocuklar doyasıya eğlendi.    M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz, “M1 Merkez Adana AVM’de  kurulduğu günden bu yana çocuklar için eğitim , sosyal içerikli aktiviteler ve  organizasyonlar yanında  eğlendirici aktiviteler ile  çocuklarımızı yıl boyunca buluşturuyoruz. Cam fanus içerisinde ve benzeri alanlarda doğanın taklit edildiği alanlara verilen Teraryum özellikle küçük yaştaki çocukların doğa bilinci ve yeteneklerinin ve yaratıcılıklarının ortaya çıkarılabildiği ve çocuk gelişimine katkıda bulunan bir etkinlik. Etkinlik süresince uzman eğitimciler tarafından teraryum yapımı ile ilgili katılımcı çocuklara eğitim verildi. Eğitim sonrası uzmanlar nezaretinde çocuklar tarafından yapılan teraryumlar hediye olarak kendilerine verildi. 5-12 yaş arasındaki çocuklarımızı  birbirinden renkli, yaratıcı eserleri ile  hayal dünyalarını ortaya çıkarabildikleri bu etkinliğe veliler ve çocuklarımızın büyük ilgisi bizi mutlu etti.” Dedi.  

 

M1 Adana AVM’de Eylül ayı başında okul öncesi düzenlenen ve 10 gün boyunca süren  “Back to school” etkinlikleri çocukların büyük katılımı ve ilgisi ile gerçekleştirildi.

 

Okula dönüş aktiviteleri çerçevesinde düzenlenen “TERARYUM ATÖLYESİ” çalışmaları 10 gün boyunca  05-12 yaş grubundaki çocuklara yönelik olarak Adana’da ikinci  kez gerçekleştirdi. Teraryum aktivitelerine büyük ilgi gösteren minikler eğitmenler eşliğinde yaptıkları teraryumları M1 Adana’dan hatıra olarak evlerine götürdüler. Tatilin son günleri olan 14-15-16 Eylül Cuma-Cumartesi-Pazar günü de Sarıyer Sanat Tiyatrosunun çocuklar için sahnelediği tiyatro oyunları büyük  beğeni topladı. Uzun bir yaz tatili sonrası ; okul öncesi aktivitelere katılan minik çocuklar doyasıya eğlendi.

   M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz, “M1 Merkez Adana AVM’de  kurulduğu günden bu yana çocuklar için eğitim , sosyal içerikli aktiviteler ve  organizasyonlar yanında  eğlendirici aktiviteler ile  çocuklarımızı yıl boyunca buluşturuyoruz. Cam fanus içerisinde ve benzeri alanlarda doğanın taklit edildiği alanlara verilen Teraryum özellikle küçük yaştaki çocukların doğa bilinci ve yeteneklerinin ve yaratıcılıklarının ortaya çıkarılabildiği ve çocuk gelişimine katkıda bulunan bir etkinlik. Etkinlik süresince uzman eğitimciler tarafından teraryum yapımı ile ilgili katılımcı çocuklara eğitim verildi. Eğitim sonrası uzmanlar nezaretinde çocuklar tarafından yapılan teraryumlar hediye olarak kendilerine verildi. 5-12 yaş arasındaki çocuklarımızı  birbirinden renkli, yaratıcı eserleri ile  hayal dünyalarını ortaya çıkarabildikleri bu etkinliğe veliler ve çocuklarımızın büyük ilgisi bizi mutlu etti.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.