Çocuklara Meyveyi Sevdiren Demetler

GENÇLİK 06.09.2017 - 13:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3128+ kez okundu.
 

Çocuklara Meyveyi Sevdiren Demetler

  Uzmanlar içerdikleri vitaminler ve antioksidanlar sayesinde sağlıklı yaşamın anahtarı olan meyvelerden yeterince tüketmeyen çocukların kış mevsiminde daha sık hastalandığının altını çiziyor. Ürün yelpazesiyle fark yaratan Nefis Demet ise çocuklara meyveyi sevdirecek sunumlarıyla dikkat çekiyor. Çocuklarda meyve tüketimini artırmak için anneler çeşitli yollar deniyor. Bunlardan başlıcası, meyvelere çeşitli şekiller verip çocukların dikkatini çekecek bir sunumla meyveleri servis etmek. Kendine has tasarımlarıyla hediyelik meyve pazarında liderliğe oynayan Nefis Demet annelere, portakal, çilek, kivi, ananas, üzüm ve elma gibi taze meyveler eşliğinde oluşturduğu meyve demetleriyle çocuklarının hem gözünü hem de midesini doyurabilecek bir alternatif sunuyor. Çocuklara Verilecek En Sağlıklı Hediye Uzmanlara göre çocuklar, ebeveynlerin onlara aşıladığı alışkanlıklar ve tatları beslenme alışkanlığı olarak geliştiriyor. Doğal ve yerli ürünlerle beslenen çocuklar gelecekte diyabet, kanser gibi hastalıklardan daha fazla korunuyor. Nefis Demet’in, tamamen yerli üreticiden aldığı meyvelerinin yanı sıra, GDO’suz ve katkı maddesiz taze kurabiye ve kekleriyle sağlık ve lezzet bir arada sunuluyor. Çocuklara verilecek en sağlıklı hediye olan meyve demetleri, küçükten büyüğe meyve yeme alışkanlığı kazandırıyor.

 

Uzmanlar içerdikleri vitaminler ve antioksidanlar sayesinde sağlıklı yaşamın anahtarı olan meyvelerden yeterince tüketmeyen çocukların kış mevsiminde daha sık hastalandığının altını çiziyor. Ürün yelpazesiyle fark yaratan Nefis Demet ise çocuklara meyveyi sevdirecek sunumlarıyla dikkat çekiyor.

Çocuklarda meyve tüketimini artırmak için anneler çeşitli yollar deniyor. Bunlardan başlıcası, meyvelere çeşitli şekiller verip çocukların dikkatini çekecek bir sunumla meyveleri servis etmek. Kendine has tasarımlarıyla hediyelik meyve pazarında liderliğe oynayan Nefis Demet annelere, portakal, çilek, kivi, ananas, üzüm ve elma gibi taze meyveler eşliğinde oluşturduğu meyve demetleriyle çocuklarının hem gözünü hem de midesini doyurabilecek bir alternatif sunuyor.

Çocuklara Verilecek En Sağlıklı Hediye

Uzmanlara göre çocuklar, ebeveynlerin onlara aşıladığı alışkanlıklar ve tatları beslenme alışkanlığı olarak geliştiriyor. Doğal ve yerli ürünlerle beslenen çocuklar gelecekte diyabet, kanser gibi hastalıklardan daha fazla korunuyor. Nefis Demet’in, tamamen yerli üreticiden aldığı meyvelerinin yanı sıra, GDO’suz ve katkı maddesiz taze kurabiye ve kekleriyle sağlık ve lezzet bir arada sunuluyor. Çocuklara verilecek en sağlıklı hediye olan meyve demetleri, küçükten büyüğe meyve yeme alışkanlığı kazandırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.