“Çocukların Rüyası” Korart’ta

GÜNDEM 14.12.2019 - 13:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2110+ kez okundu.
 

“Çocukların Rüyası” Korart’ta

    ADANA – Türk Alman Kültürel İşbirliği Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen “Çocukların Rüyası” sergisi, Adana’da sanatseverlerin izlenimine sunuldu. Adana’nın yeni sanat merkezi adresi olma yolunda hızla ilerleyen Korart Sanat Galerisi, Adanalılar için özel bir sergiye daha imza attı. Korart’ta Claudia Schmidt Üzelgeçici ve Mustafa Serdar Üzelgeçici imzası ile açılan sergi 20 Aralık 2019 Cuma gününe kadar gezilebilecek. Korart Sanat Galerisi Koordinatörü Rahime Korkut, yurtiçi ve yurtdışından sanatseverleri, sanatçıları Adana’da buluşturmanın onurunu yaşadıklarını belirtti. Sanatseverleri sergiye davet eden Korkut, Korart Sanat Galerisi’nin Adana’nın kültür-sanat hayatına katkı sunmayı şiar edindiğini vurguladı. Korart Sanat Galerisi, Çınarlı Mahallesi Tayfun Apartmanı, Ziyapaşa Bulvarı No. 58/1’de sanatseverlere hizmet sunuyor.  

 

 

ADANA – Türk Alman Kültürel İşbirliği Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen “Çocukların Rüyası” sergisi, Adana’da sanatseverlerin izlenimine sunuldu.

Adana’nın yeni sanat merkezi adresi olma yolunda hızla ilerleyen Korart Sanat Galerisi, Adanalılar için özel bir sergiye daha imza attı.

Korart’ta Claudia Schmidt Üzelgeçici ve Mustafa Serdar Üzelgeçici imzası ile açılan sergi 20 Aralık 2019 Cuma gününe kadar gezilebilecek.
Korart Sanat Galerisi Koordinatörü Rahime Korkut, yurtiçi ve yurtdışından sanatseverleri, sanatçıları Adana’da buluşturmanın onurunu yaşadıklarını belirtti. Sanatseverleri sergiye davet eden Korkut, Korart Sanat Galerisi’nin Adana’nın kültür-sanat hayatına katkı sunmayı şiar edindiğini vurguladı.

Korart Sanat Galerisi, Çınarlı Mahallesi Tayfun Apartmanı, Ziyapaşa Bulvarı No. 58/1’de sanatseverlere hizmet sunuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.