“ÇÖZÜM ODAKLI BAKIŞ AÇISI OLUŞTURMALIYIZ”

GÜNDEM 27.01.2021 - 14:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1450+ kez okundu.
 

“ÇÖZÜM ODAKLI BAKIŞ AÇISI OLUŞTURMALIYIZ”

ÇÖZÜME ORTAK OL DERNEĞİ (ÇOLDER), BARO BAŞKANI AV. VELİ KÜÇÜK’Ü ZİYARET ETTİ
    Çözüme Ortak Ol Derneği (ÇOLDer) Başkanı Av. Özge Demirdelen, Başkan Yardımcısı Av. Enes Şahin, Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ü ziyaret etti. Samimi bir havada geçen sohbette yapılabilecek çalışmalarla ilgili işbirliği üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. (ÇOLDer) Başkanı Av. Özge Demirdelen, 2020 yılı Eylül ayında kurulduklarını Beste Hoplamaz (Genel Sekreter), Tolga İşoğlu (Sayman),  yönetim kurulu üyelerinin ise ;  Av. Boray Dilik, Av. Nurullah Hacıoğlu, Av. Melisa Uskaner ve Berra Şahin’den oluştuğunu belirterek, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Farkındalığın yaratılmasını, eşitsizlik durumunun ortadan kaldırılmasını, proje üretilmesini ve yardımlaşma bilincinin geliştirilmesini gerektiren her alanı kapsayan, çözüme ortak olma amacında olduklarını ifade etti. Baro Başkanı Av. Veli Küçük de, hayatın her alanında, kronikleşen problemlerle karşı karşıya olduklarını belirterek, “Bunlardan bir tanesi, herkes sadece sorunu söylüyor. Sorun odaklı değil de çözüm odaklı bakış açısını oluşturmalıyız. Bu hayatın her alanında önemli. Sizin bu çabanızı, gayretinizi önemsiyorum. Baro olarak komisyonlarımızla yanınızda olduğumuzun bilinmesini isterim” dedi. Ziyaret sonunda, Av. Enes Şahin, Av. Özge Demirdelen ve Stj. Av. Şevval Ceyhan ile birlikte  yazmış olduğu “ Pandemi Sürecinin KVVK Kapsamında Etkileri, Veri Sorumluları Sicil Bilgisine Kayıt Süresi” başlıklı kitabını imzalayarak Başkanımıza hediye etti. Görüşme esnasında Adana Barosu Genel Sekreteri Av. Semih Gökayaz da hazır bulundu.    
ÇÖZÜME ORTAK OL DERNEĞİ (ÇOLDER), BARO BAŞKANI AV. VELİ KÜÇÜK’Ü ZİYARET ETTİ

 

 

Çözüme Ortak Ol Derneği (ÇOLDer) Başkanı Av. Özge Demirdelen, Başkan Yardımcısı Av. Enes Şahin, Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ü ziyaret etti.

Samimi bir havada geçen sohbette yapılabilecek çalışmalarla ilgili işbirliği üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

(ÇOLDer) Başkanı Av. Özge Demirdelen, 2020 yılı Eylül ayında kurulduklarını Beste Hoplamaz (Genel Sekreter), Tolga İşoğlu (Sayman),  yönetim kurulu üyelerinin ise ;  Av. Boray Dilik, Av. Nurullah Hacıoğlu, Av. Melisa Uskaner ve Berra Şahin’den oluştuğunu belirterek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Farkındalığın yaratılmasını, eşitsizlik durumunun ortadan kaldırılmasını, proje üretilmesini ve yardımlaşma bilincinin geliştirilmesini gerektiren her alanı kapsayan, çözüme ortak olma amacında olduklarını ifade etti.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük de, hayatın her alanında, kronikleşen problemlerle karşı karşıya olduklarını belirterek, “Bunlardan bir tanesi, herkes sadece sorunu söylüyor. Sorun odaklı değil de çözüm odaklı bakış açısını oluşturmalıyız. Bu hayatın her alanında önemli. Sizin bu çabanızı, gayretinizi önemsiyorum. Baro olarak komisyonlarımızla yanınızda olduğumuzun bilinmesini isterim” dedi.

Ziyaret sonunda, Av. Enes Şahin, Av. Özge Demirdelen ve Stj. Av. Şevval Ceyhan ile birlikte  yazmış olduğu “ Pandemi Sürecinin KVVK Kapsamında Etkileri, Veri Sorumluları Sicil Bilgisine Kayıt Süresi” başlıklı kitabını imzalayarak Başkanımıza hediye etti. Görüşme esnasında Adana Barosu Genel Sekreteri Av. Semih Gökayaz da hazır bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.