ÇÜ’de ‘Öncelik hayatın, öncelik yayanın’ uygulaması yapıldı

GÜNDEM 04.10.2019 - 14:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1874+ kez okundu.
 

ÇÜ’de ‘Öncelik hayatın, öncelik yayanın’ uygulaması yapıldı

    Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Balcalı Kampüsünde, trafikte yaya önceliği bilincinin ve yaya geçidi kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla emniyet ve üniversite ortaklığında uygulama yapıldı.   İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından, trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması ve yaya geçitlerinin kullanımının yaygınlaştırılması amacı ile “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın”, “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz”  sloganıyla 81 ilde uygulama gerçekleştirildi.   Yaya geçidi kullanımıyla ilgili farkındalığın oluşturulması amacıyla Çukurova Üniversitesinde de 13.00 – 15.00 saatleri arasında uygulama yapıldı. Üniversitenin en yoğun kullanılan yaya geçiş noktası olan ana giriş nizamiyesinde gerçekleştirilen uygulamaya ÇÜ Güvenlik Müdürü Mehmet Avcı, yardımcıları, İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları ile üniversitenin güvenlik personeli katıldı.   ÇÜ Güvenlik Personeli Bilgilendirici Broşür Dağıttı 2019 yılı Yaya Öncelikli Trafik Yılı ilan edilişinin, kampanya ve tanıtımlarla kamuoyuna duyurulmasının hedeflendiği uygulamada, sürücüler ve yayalara Çukurova Üniversitesinde görevli güvenlik personeli tarafından yaya geçidi kullanımı ve yaya öncelikli trafik kurallarının anlatıldığı bilgileri içeren broşür dağıtıldı.  

 

 

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Balcalı Kampüsünde, trafikte yaya önceliği bilincinin ve yaya geçidi kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla emniyet ve üniversite ortaklığında uygulama yapıldı.

 

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından, trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması ve yaya geçitlerinin kullanımının yaygınlaştırılması amacı ile “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın”, “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz”  sloganıyla 81 ilde uygulama gerçekleştirildi.

 

Yaya geçidi kullanımıyla ilgili farkındalığın oluşturulması amacıyla Çukurova Üniversitesinde de 13.00 – 15.00 saatleri arasında uygulama yapıldı. Üniversitenin en yoğun kullanılan yaya geçiş noktası olan ana giriş nizamiyesinde gerçekleştirilen uygulamaya ÇÜ Güvenlik Müdürü Mehmet Avcı, yardımcıları, İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları ile üniversitenin güvenlik personeli katıldı.

 

ÇÜ Güvenlik Personeli Bilgilendirici Broşür Dağıttı

2019 yılı Yaya Öncelikli Trafik Yılı ilan edilişinin, kampanya ve tanıtımlarla kamuoyuna duyurulmasının hedeflendiği uygulamada, sürücüler ve yayalara Çukurova Üniversitesinde görevli güvenlik personeli tarafından yaya geçidi kullanımı ve yaya öncelikli trafik kurallarının anlatıldığı bilgileri içeren broşür dağıtıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.