ÇUKUROVA’DA DOĞAL GAZLA YEMEK PİŞİRMEK 5 KAT DAHA UCUZ: AYDA 19 TL

SAĞLIK-YAŞAM 14.11.2018 - 15:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1816+ kez okundu.
 

ÇUKUROVA’DA DOĞAL GAZLA YEMEK PİŞİRMEK 5 KAT DAHA UCUZ: AYDA 19 TL

Doğal gaz abonelerinin 2018 yılı kullanım verilerine göre; mutfakta doğal gaz kullanan Çukurovalı vatandaşlar, tüp kullananlarla karşılaştırıldığında yemeklerini 5 kat daha tasarruflu pişiriyor. Ekonomik, konforlu ve doğa dostu doğal gaz, kullanıcılarına birçok avantaj sağlıyor. Kesintisiz enerji kaynağı doğal gaz mutfakta bir anda biten tüp sorununa da çözüm sunuyor. Sadece mutfağınıza doğal gaz bağlatarak, aylık bir tüp kullandığınızdaki pişirme masrafınızı yüzde 80 oranında azaltabilir; kullanım sıklığınıza göre ayda ortalama 19 TL’ye kesintisiz yemek pişirebilmenin tadını çıkarabilirsiniz. Üstelik mutfağınızda doğal gaz kullanabilmek için tüm evinizi doğal gaz dönüşüm işlemlerinden geçirmeniz de gerekmiyor; doğal gazı dilerseniz sadece mutfakta, dilerseniz banyoda sıcak su amaçlı, dilerseniz de evinizin her yerinde güvenle kullanabilirsiniz. Konuyla ilgili açıklama yapan Aksa Çukurova Doğalgaz Dağıtım Genel Müdürü Alper Konyalı  “Bölgemizin birçok özel lezzeti, birbirinden güzel yemekleri var. Haliyle evlerde de bol miktarda yemek pişiyor; bir başka açıdan baktığımızda yemek pişirmek için de enerji kullanılıyor. Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye illerini kapsayan Çukurova Bölgesi’ndeki tüketici alışkanlıkları gösteriyor ki bir evde ortalama olarak bir tüp, sadece mutfakta pişirme amaçlı kullanılıyor. Ancak sadece mutfakta doğal gaza geçilmesi bile önemli oranda tasarruf sağlıyor ve yatırımınız birkaç yıl içinde kendini amorti edebiliyor. Üstelik doğal gazla, pek çok ailenin yakındığı ‘Tüp bitti’ derdinden de kurtulmak çok kolay” şeklinde konuştu aksadogalgaz.com.tr’yi ziyaret ederek doğal gaz ve abonelik süreçleriyle ilgili detaylı bilgi alabilir; Online İşlemler arasında yer alan “Abone ol” formunu doldurarak doğal gaz aboneliği için başvuruda bulunabilirsiniz.    

Doğal gaz abonelerinin 2018 yılı kullanım verilerine göre; mutfakta doğal gaz

kullanan Çukurovalı vatandaşlar, tüp kullananlarla karşılaştırıldığında
yemeklerini 5 kat daha tasarruflu pişiriyor.

Ekonomik, konforlu ve doğa dostu doğal gaz, kullanıcılarına birçok avantaj sağlıyor. Kesintisiz enerji kaynağı doğal gaz mutfakta bir anda biten tüp sorununa da çözüm sunuyor. Sadece mutfağınıza doğal gaz bağlatarak, aylık bir tüp kullandığınızdaki pişirme masrafınızı yüzde 80 oranında azaltabilir; kullanım sıklığınıza göre ayda ortalama 19 TL’ye kesintisiz yemek pişirebilmenin tadını çıkarabilirsiniz. Üstelik mutfağınızda doğal gaz kullanabilmek için tüm evinizi doğal gaz dönüşüm işlemlerinden geçirmeniz de gerekmiyor; doğal gazı dilerseniz sadece mutfakta, dilerseniz banyoda sıcak su amaçlı, dilerseniz de evinizin her yerinde güvenle kullanabilirsiniz.

Konuyla ilgili açıklama yapan Aksa Çukurova Doğalgaz Dağıtım Genel Müdürü Alper Konyalı  “Bölgemizin birçok özel lezzeti, birbirinden güzel yemekleri var. Haliyle evlerde de bol miktarda yemek pişiyor; bir başka açıdan baktığımızda yemek pişirmek için de enerji kullanılıyor. Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye illerini kapsayan Çukurova Bölgesi’ndeki tüketici alışkanlıkları gösteriyor ki bir evde ortalama olarak bir tüp, sadece mutfakta pişirme amaçlı kullanılıyor. Ancak sadece mutfakta doğal gaza geçilmesi bile önemli oranda tasarruf sağlıyor ve yatırımınız birkaç yıl içinde kendini amorti edebiliyor. Üstelik doğal gazla, pek çok ailenin yakındığı ‘Tüp bitti’ derdinden de kurtulmak çok kolay” şeklinde konuştu

aksadogalgaz.com.tr’yi ziyaret ederek doğal gaz ve abonelik süreçleriyle ilgili detaylı bilgi alabilir; Online İşlemler arasında yer alan “Abone ol” formunu doldurarak doğal gaz aboneliği için başvuruda bulunabilirsiniz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.