Çukurova’da spor zamanı

SPOR 10.05.2019 - 13:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2580+ kez okundu.
 

Çukurova’da spor zamanı

Floor Curling, Voleybol, Bocce Dart ve Okçuluk branşlarında 30 okul 2000 öğrenci ter döküyor
  Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte yaz spor etkinlikleri de çoğaldı. Okulların kapanmasına yaklaşık 1 ay kala, sportif faaliyetler kapsamında turnuvalar organize edilmeye başlandı. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Çukurova Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından birlikte organize edilen Floor Curling ve Voleybol müsabakaları start aldı. Gençlik Haftası kapsamında Bocce Dart, Okçuluk ve Tenis gibi branşlarda da devam edecek olan sportif etkinlikler 20 Mayıs’a kadar devam edecek. İlçe genelinde yaklaşık 30 okul ve 2000’e yakın öğrencinin katılması beklenen sportif etkinliklere, eğitim camiasının yanı sıra öğrenci velileri de büyük ilgi gösteriyor. Çukurova Kaymakamı Osman Sarı, Çukurova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bilal Oldaç ile Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin hayata hazırlanmalarında sporun önemli olduğunu, eğitimle birlikte sürdürülebileceğini dile getirerek, turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar dilediler.  
Floor Curling, Voleybol, Bocce Dart ve Okçuluk branşlarında 30 okul 2000 öğrenci ter döküyor

 

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte yaz spor etkinlikleri de çoğaldı. Okulların kapanmasına yaklaşık 1 ay kala, sportif faaliyetler kapsamında turnuvalar organize edilmeye başlandı.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Çukurova Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından birlikte organize edilen Floor Curling ve Voleybol müsabakaları start aldı.

Gençlik Haftası kapsamında Bocce Dart, Okçuluk ve Tenis gibi branşlarda da devam edecek olan sportif etkinlikler 20 Mayıs’a kadar devam edecek.

İlçe genelinde yaklaşık 30 okul ve 2000’e yakın öğrencinin katılması beklenen sportif etkinliklere, eğitim camiasının yanı sıra öğrenci velileri de büyük ilgi gösteriyor.

Çukurova Kaymakamı Osman Sarı, Çukurova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bilal Oldaç ile Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin hayata hazırlanmalarında sporun önemli olduğunu, eğitimle birlikte sürdürülebileceğini dile getirerek, turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar dilediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.