Çukurova’da yaşayanlar çok mutlu

GÜNDEM 26.02.2020 - 15:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2648+ kez okundu.
 

Çukurova’da yaşayanlar çok mutlu

  Çukurova Belediyesi’nin Mahfesığmaz Mahallesi’ndeki Çok Amaçlı Salonunda halk oyunları kursu gören kadınlar, davet ettikleri Başkan Soner Çetin’i halk oyunları gösterileriyle karşıladı. Başkan Soner Çetin, kadınlara yönelik projelerinin devam edeceğini belirterek, “Çukurova’da yaşayanlar çok mutlu” ifadesini kullandı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, halk oyunları eğitimi alan kadınlarla kahvaltıda buluştu. Kadınlar Başkan Soner Çetin’i halk oyunları gösterileriyle karşıladı. Çukurova Belediyesi’nin Mahfesığmaz Mahallesi’nde bulunan Çok Amaçlı Salonda halk oyunları kursu gören kadınlar Başkan Soner Çetin’i kahvaltıya davet etti. Davete giden Başkan Soner Çetin’i güzel bir sürpriz bekliyordu. Kadınlar Başkan Soner Çetin’i salon önünde halk oyunları gösterileriyle karşıladı. Kısa bir süre önce eğitime başlamalarına karşın güzel bir gösteri sunan kadınların performansı eski bir halk oyunları eğitmeni olan Başkan Soner Çetin tarafından beğeniyle ve alkışlarla karşılandı. KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK Başkan Soner Çetin, kursiyer kadınlara başarılar dileyerek, “Güzel bir ekip oluşturmuşsunuz. Sizleri belediyemizin etkinliklerinde gösteri yaparken görmek isteriz” dedi. Çukurova’yı insanların daha mutlu olduğu bir ilçe haline getirmek istediklerini anlatan Başkan Soner Çetin, Çukurova’da yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu vurguladı. Başkan Soner Çetin, özellikle kadınlarla ilgili projeler hayata geçirdiklerini belirterek, kadınların hayatın her alanında hak ettiği yerlere gelmesini istediklerini kaydetti. Başkan Soner Çetin, “Kadın dostu erkek bir belediye başkanı olarak anılmak beni çok mutlu ediyor. Kadın dostu lafla olmaz. Biz gerçekleştirdiğimiz projelerle bunu hak ediyoruz. Kreşler, kadın sohbet ve dayanışma evleri, Atatürk Kadın Yaşam Köyü, toplum merkezleri hep kadınlarla ilgili örnek projelerimiz. Bundan dolayı kadın dostu olarak anılıyoruz. Ben kadınlar adına pozitif ayrımcılık yapılmasından yanayım” şeklinde konuştu.

 

Çukurova Belediyesi’nin Mahfesığmaz Mahallesi’ndeki Çok Amaçlı Salonunda halk oyunları kursu gören kadınlar, davet ettikleri Başkan Soner Çetin’i halk oyunları gösterileriyle karşıladı. Başkan Soner Çetin, kadınlara yönelik projelerinin devam edeceğini belirterek, “Çukurova’da yaşayanlar çok mutlu” ifadesini kullandı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, halk oyunları eğitimi alan kadınlarla kahvaltıda buluştu. Kadınlar Başkan Soner Çetin’i halk oyunları gösterileriyle karşıladı.

Çukurova Belediyesi’nin Mahfesığmaz Mahallesi’nde bulunan Çok Amaçlı Salonda halk oyunları kursu gören kadınlar Başkan Soner Çetin’i kahvaltıya davet etti. Davete giden Başkan Soner Çetin’i güzel bir sürpriz bekliyordu. Kadınlar Başkan Soner Çetin’i salon önünde halk oyunları gösterileriyle karşıladı. Kısa bir süre önce eğitime başlamalarına karşın güzel bir gösteri sunan kadınların performansı eski bir halk oyunları eğitmeni olan Başkan Soner Çetin tarafından beğeniyle ve alkışlarla karşılandı.

KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK

Başkan Soner Çetin, kursiyer kadınlara başarılar dileyerek, “Güzel bir ekip oluşturmuşsunuz. Sizleri belediyemizin etkinliklerinde gösteri yaparken görmek isteriz” dedi.

Çukurova’yı insanların daha mutlu olduğu bir ilçe haline getirmek istediklerini anlatan Başkan Soner Çetin, Çukurova’da yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu vurguladı. Başkan Soner Çetin, özellikle kadınlarla ilgili projeler hayata geçirdiklerini belirterek, kadınların hayatın her alanında hak ettiği yerlere gelmesini istediklerini kaydetti.

Başkan Soner Çetin, “Kadın dostu erkek bir belediye başkanı olarak anılmak beni çok mutlu ediyor. Kadın dostu lafla olmaz. Biz gerçekleştirdiğimiz projelerle bunu hak ediyoruz. Kreşler, kadın sohbet ve dayanışma evleri, Atatürk Kadın Yaşam Köyü, toplum merkezleri hep kadınlarla ilgili örnek projelerimiz. Bundan dolayı kadın dostu olarak anılıyoruz. Ben kadınlar adına pozitif ayrımcılık yapılmasından yanayım” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.