Çukurova GİAD’dan Emniyet Müdürü İnci’ye ziyaret

GÜNDEM 13.04.2021 - 13:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2282+ kez okundu.
 

Çukurova GİAD’dan Emniyet Müdürü İnci’ye ziyaret

  Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin (Çukurova GİAD) 14’üncü Dönem Yönetim Kurulu üyeleri Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci’yi makamında ziyaret ettiler. Çukurova GİAD heyetinde yer alan Başkan Ömer Faruk Sakarya, Başkan Yardımcısı Hakan Burç, Genel Sekreter Fikri Oğuzhan Ertem, Sayman Ceyhun Baskın, Yönetim Kurulu Üyeleri Sedef Madenci Bakırcıoğlu, Ömer Ertuğrul, Serhat Aydoğan ve Gökalp Sofuoğlu, Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı Kuruluş Yıldönümü’nü kutladılar. Proje ve programlarının Adana odaklı olduğunu vurgulayan Çukurova GİAD Başkanı Sakarya, Adana Emniyet Müdürlüğü’yle de projeler yapmaya hazır olduklarını söyledi. Yatırımcıların lokasyon, ulaşım, yatırım kolaylıklarının yanı sıra şehrin huzur ve güvenliğini de göz önünde bulundurduklarına dikkat çeken Sakarya, “Adana’nın güvenli ve huzurlu bir kent haline gelmesinde büyük emeği bulunan, gecesini gündüzüne katarak görevlerini icra eden tüm emniyet mensuplarına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Sakarya başkanlığındaki Çukurova GİAD yönetimine başarı dileyen Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci de, Adana’nın farklı kültürleri içinde barındıran yapısı nedeniyle birtakım zorlukların yaşanabildiğini bildirerek, “Adana’da güvenliği temin etmenin yanında sosyal sorumluluk projeleriyle suçu önlemeye yönelik çalışmalar da yapıyoruz. Bu projelerin hayata geçmesi noktasında STK’ların her zaman desteklerini görüyoruz. Hepimizin ortak paydası Adana. Bizim de çabamız değerli iş adamlarımızın yatırımlarında tercih edeceği Adana’mızın her noktada güvenliğini sağlamak, insanların huzur içinde, güvenle yaşamalarını, yatırım yapmalarını sağlamaktır” diye konuştu.

 

Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin (Çukurova GİAD) 14’üncü Dönem Yönetim Kurulu üyeleri Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci’yi makamında ziyaret ettiler. Çukurova GİAD heyetinde yer alan Başkan Ömer Faruk Sakarya, Başkan Yardımcısı Hakan Burç, Genel Sekreter Fikri Oğuzhan Ertem, Sayman Ceyhun Baskın, Yönetim Kurulu Üyeleri Sedef Madenci Bakırcıoğlu, Ömer Ertuğrul, Serhat Aydoğan ve Gökalp Sofuoğlu, Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı Kuruluş Yıldönümü’nü kutladılar.

Proje ve programlarının Adana odaklı olduğunu vurgulayan Çukurova GİAD Başkanı Sakarya, Adana Emniyet Müdürlüğü’yle de projeler yapmaya hazır olduklarını söyledi. Yatırımcıların lokasyon, ulaşım, yatırım kolaylıklarının yanı sıra şehrin huzur ve güvenliğini de göz önünde bulundurduklarına dikkat çeken Sakarya, “Adana’nın güvenli ve huzurlu bir kent haline gelmesinde büyük emeği bulunan, gecesini gündüzüne katarak görevlerini icra eden tüm emniyet mensuplarına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Sakarya başkanlığındaki Çukurova GİAD yönetimine başarı dileyen Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci de, Adana’nın farklı kültürleri içinde barındıran yapısı nedeniyle birtakım zorlukların yaşanabildiğini bildirerek, “Adana’da güvenliği temin etmenin yanında sosyal sorumluluk projeleriyle suçu önlemeye yönelik çalışmalar da yapıyoruz. Bu projelerin hayata geçmesi noktasında STK’ların her zaman desteklerini görüyoruz. Hepimizin ortak paydası Adana. Bizim de çabamız değerli iş adamlarımızın yatırımlarında tercih edeceği Adana’mızın her noktada güvenliğini sağlamak, insanların huzur içinde, güvenle yaşamalarını, yatırım yapmalarını sağlamaktır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.