Çukurova’nın Sultanları seriye bağladı

SPOR 17.12.2020 - 16:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1495+ kez okundu.
 

Çukurova’nın Sultanları seriye bağladı

  Geçtiğimiz hafta sonu Ankara Numune Gençlik takımını set vermeden geçen Çukurova Belediyesi Spor Kulübü kadın voleybol takımı erteleme maçında deplasmanda Kayseri temsilcisi Turkuaz Seramik OSB Teknik Koleji Gençlik takımını da 3-0 yenerek galibiyet serisini sürdürdü. Kayseri’de oynan maçın ilk setinde rakibine bariz bir üstünlük kuran Çukurova’nın Sultanları, bu seti 25-19 alarak setlerde 1-0 öne geçti. Çukurova Belediyesi SK, üstünlüğünü ikinci sette de sürdürdü. İkinci seti 25-20 kazanarak durumu 2-0’a getiren temsilcimiz bu moralle çıktığı üçüncü seti de aynı skorla alarak maçı set vermeden kazanmayı bildi. Çukurova Belediyesi SK, Türkiye Kadınlar 1. Voleybol Ligi’nde yine bir erteleme maçında 23 Aralık Çarşamba günü Generali Sigorta Sakarya Voleybolspor’la karşılaşacak.

 

Geçtiğimiz hafta sonu Ankara Numune Gençlik takımını set vermeden geçen Çukurova Belediyesi Spor Kulübü kadın voleybol takımı erteleme maçında deplasmanda Kayseri temsilcisi Turkuaz Seramik OSB Teknik Koleji Gençlik takımını da 3-0 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

Kayseri’de oynan maçın ilk setinde rakibine bariz bir üstünlük kuran Çukurova’nın Sultanları, bu seti 25-19 alarak setlerde 1-0 öne geçti.

Çukurova Belediyesi SK, üstünlüğünü ikinci sette de sürdürdü. İkinci seti 25-20 kazanarak durumu 2-0’a getiren temsilcimiz bu moralle çıktığı üçüncü seti de aynı skorla alarak maçı set vermeden kazanmayı bildi.

Çukurova Belediyesi SK, Türkiye Kadınlar 1. Voleybol Ligi’nde yine bir erteleme maçında 23 Aralık Çarşamba günü Generali Sigorta Sakarya Voleybolspor’la karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.