ÇUKUROVA ROTARY KULÜBÜ’NDEN BİR PROJE DAHA

GÜNDEM 15.11.2019 - 14:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1626+ kez okundu.
 

ÇUKUROVA ROTARY KULÜBÜ’NDEN BİR PROJE DAHA

  Kış aylarının gelmesiyle birlikte projelerine hız veren Çukurova Rotary Kulübü önemli bir işe daha imza attı. Daha önce Seyhan Rotary Kulübü tarafından yapılan havuzun kış aylarında da kullanılması için kapatılması işini Çukurova Rotary Kulübü üstlendi.   Zihinsel engelli çocukların kış ayları öncesi eğitim gördüğü havuzda üşümemeleri için ve rahatça rehabilitasyon yapılması için Çukurova Rotary Kulübü, Zihinsel Engelliler Vakfı Rehabilitasyon Havuzu’nun kapatılması işini üstlendi. Böylece çocuklar kış aylarında da daha rahat eğitimlerini sürdürebilecek.  Adana'da bulunan Zihinsel Engelliler Vakfı Okulu’na, havuzu Adana’da faaliyet gösteren bir başka kulüp Seyhan Rotary Kulübü yaptırmıştı. Kapatılması işinide Çukurova Rotary Kulübü üstlendi. Bu projenin tamamlanması ile Isıtmalı olan havuzu, çocuklar kış aylarında da kullanabilecekler.

 

Kış aylarının gelmesiyle birlikte projelerine hız veren Çukurova Rotary Kulübü önemli bir işe daha imza attı. Daha önce Seyhan Rotary Kulübü tarafından yapılan havuzun kış aylarında da kullanılması için kapatılması işini Çukurova Rotary Kulübü üstlendi.  
Zihinsel engelli çocukların kış ayları öncesi eğitim gördüğü havuzda üşümemeleri için ve rahatça rehabilitasyon yapılması için Çukurova Rotary Kulübü, Zihinsel Engelliler Vakfı Rehabilitasyon Havuzu’nun kapatılması işini üstlendi. Böylece çocuklar kış aylarında da daha rahat eğitimlerini sürdürebilecek. 
Adana'da bulunan Zihinsel Engelliler Vakfı Okulu’na, havuzu Adana’da faaliyet gösteren bir başka kulüp Seyhan Rotary Kulübü yaptırmıştı. Kapatılması işinide Çukurova Rotary Kulübü üstlendi. Bu projenin tamamlanması ile Isıtmalı olan havuzu, çocuklar kış aylarında da kullanabilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.