Çukurova Üniversiteli 3 başarılı piyanist tuşlara onkoloji hastaları için bastı

09.04.2019 - 12:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2053+ kez okundu.
 

Çukurova Üniversiteli 3 başarılı piyanist tuşlara onkoloji hastaları için bastı

  2. Uluslararası Genç Yetenekler Müziğin Umuda Kitaplarla Dokunuşu Piyano Konseri’ne Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Devlet Konservatuvarı öğrencileri damga vurdu. Çukurova Üniversiteli öğrencilerin de sahne aldığı konserin geliri Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Servisi’nin yenilenmesine katkıda bulunmak amacıyla hibe edildi.   Karşıyaka Hikmet Şimşek Sanat Merkezi'nde, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Servisi‘nin yenilenmesine katkıda bulunmak amacıyla 2. Uluslararası Genç Yetenekler Müziğin Umuda Kitaplarla Dokunuşu Piyano Konseri düzenlendi. Konsere gelen izleyiciler beraberlerinde kitap getirerek kültürel bilincin de artmasına katkıda bulunarak konseri izledi.     ÇÜ Devlet Konservatuvarı Öğrencileri Onkoloji Hastalarına Destek Olmak İçin Sahne Aldı. Bu projenin kanserle mücadele eden çocukların ve ailelerin yaşamlarını sanat aracılığıyla iyileştirmeyi hedeflediğini belirten organizasyon komitesi genç yeteneklerin piyanonun tuşlarına değil, dinleyicilerin de ruhuna ve kanserle mücadele eden çocuklara dokunacağını belirtti. Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Ulviyye Güler sanat danışmanlığı yaparken yurtiçinden ve yurtdışından 29 piyanist katılırken Bilge Gürer, Çiğdem Ebinç,  Ahmet Efe Demirci de konsere katılanlar arasındaydı.  

 

2. Uluslararası Genç Yetenekler Müziğin Umuda Kitaplarla Dokunuşu Piyano Konseri’ne Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Devlet Konservatuvarı öğrencileri damga vurdu. Çukurova Üniversiteli öğrencilerin de sahne aldığı konserin geliri Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Servisi’nin yenilenmesine katkıda bulunmak amacıyla hibe edildi.

 

Karşıyaka Hikmet Şimşek Sanat Merkezi'nde, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Servisi‘nin yenilenmesine katkıda bulunmak amacıyla 2. Uluslararası Genç Yetenekler Müziğin Umuda Kitaplarla Dokunuşu Piyano Konseri düzenlendi. Konsere gelen izleyiciler beraberlerinde kitap getirerek kültürel bilincin de artmasına katkıda bulunarak konseri izledi.

 

 

ÇÜ Devlet Konservatuvarı Öğrencileri Onkoloji Hastalarına Destek Olmak İçin Sahne Aldı.

Bu projenin kanserle mücadele eden çocukların ve ailelerin yaşamlarını sanat aracılığıyla iyileştirmeyi hedeflediğini belirten organizasyon komitesi genç yeteneklerin piyanonun tuşlarına değil, dinleyicilerin de ruhuna ve kanserle mücadele eden çocuklara dokunacağını belirtti. Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Ulviyye Güler sanat danışmanlığı yaparken yurtiçinden ve yurtdışından 29 piyanist katılırken Bilge Gürer, Çiğdem Ebinç,  Ahmet Efe Demirci de konsere katılanlar arasındaydı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.