Çukurova Üniversitesi Anaokulu öğrencileri fidanları toprakla buluşturdu

GÜNDEM 14.04.2021 - 12:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1806+ kez okundu.
 

Çukurova Üniversitesi Anaokulu öğrencileri fidanları toprakla buluşturdu

  Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Kimya Kulübü öğrencileri ve Çukurova Üniversitesi Anaokulu’nun minikleriyle birlikte fidan dikti.   Daha yeşil bir dünya ve ağaçları geleceğe miras bırakmak için el ele veren ÇÜ Kimya Kulübü öğrencileri ve Anaokulu minik öğrencileri 2 hektarlık alanda fidanları toprakla buluşturdu.      “Bugün Fidan Yarın Nefes” ÇÜ Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Kimya Kulübü öğrencilerinin katılımıyla, anaokulu bahçesinde yeni fidanları toprakla buluşturan minik öğrenciler, aynı zamanda ağaçların nasıl büyüyerek dal verip yeşerdiği hakkında bilgi aldı. Anaokulu Müdürü Yasemin Aslan, amaçlarının çocukların doğada daha çok zaman geçirmeleri, gözlem yapmaları, merak duygusuyla doğayı keşfetmeleri olduğunu ifade ederek çevreyle ilgili çocukların okuryazarlık becerilerini güçlendirmek istediklerini söyledi. Arslan toprağı, ağacı, yaşayan tüm canlıları seven, koruyan, yaşam haklarını savunan bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade etti.  Fidan dikme etkinliği anı fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

 

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Kimya Kulübü öğrencileri ve Çukurova Üniversitesi Anaokulu’nun minikleriyle birlikte fidan dikti.

 

Daha yeşil bir dünya ve ağaçları geleceğe miras bırakmak için el ele veren ÇÜ Kimya Kulübü öğrencileri ve Anaokulu minik öğrencileri 2 hektarlık alanda fidanları toprakla buluşturdu.

    

“Bugün Fidan Yarın Nefes”

ÇÜ Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Kimya Kulübü öğrencilerinin katılımıyla, anaokulu bahçesinde yeni fidanları toprakla buluşturan minik öğrenciler, aynı zamanda ağaçların nasıl büyüyerek dal verip yeşerdiği hakkında bilgi aldı.

Anaokulu Müdürü Yasemin Aslan, amaçlarının çocukların doğada daha çok zaman geçirmeleri, gözlem yapmaları, merak duygusuyla doğayı keşfetmeleri olduğunu ifade ederek çevreyle ilgili çocukların okuryazarlık becerilerini güçlendirmek istediklerini söyledi. Arslan toprağı, ağacı, yaşayan tüm canlıları seven, koruyan, yaşam haklarını savunan bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade etti. 

Fidan dikme etkinliği anı fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.