Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü 2018 Olağan Genel Kurulu Yapıldı

11.06.2018 - 11:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1772+ kez okundu.
 

Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü 2018 Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Olağan Genel Kurulu 30 üyenin katılımı ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu seminer salonunda gerçekleştirildi. Ercan Yeldan oybirliğiyle yeniden Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü Başkanlığına seçildi.
Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda ilk olarak Divan Kurlu seçimi yapıldı.   Divan başkanlığını Prof. Dr. Azmi Yalçın, üyeliklerini de Erhan Kalay ve Nuri Yıldız’ın yaptığı genel kurulda Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Ercan Yeldan 2016-2017-2018 yılları arasında yapılan faaliyetlerin ve harcamalarının sunumunu yaptı. Genel Kurul Divan Başkanı tarafından oylamaya sunulan faaliyet raporu oybirliği kabul edilmiştir. Genel Kurul Divan Başkanı Prof. Dr. Azmi Yalçın tarafından denetim kurlu raporu okundu ve oylamaya sunularak oybirliği ile denetim kurulu raporu kabul edildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde 2018-2021 tarihleri arsında Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü şu isimlerden oluştu.   Yönetim Kurulu Prof. Dr. Ali Bülent ANTMEN Ramazan ÇAKIR Öğr. Görv. Ali GÖKDOĞAN Öğr. Görv. Kamil DİKİCİ Öğr. Görev. Mehmet VURAT Öğr. Görv. Sunay ATAKAN Öğr. Görv. Ercan YELDAN                                                                           Denetim Kurulu Prof. Dr. Sanlı Sadi KURDAK Öğr. Görv. Murat SANRI Ömer TAŞKIRAN   Onur Kurulu Prof. Dr. Mustafa KİBAR Prof. Dr. Yalçın KEKEÇ Prof. Dr. Osman Metin YAVUZ      
Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Olağan Genel Kurulu 30 üyenin katılımı ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu seminer salonunda gerçekleştirildi. Ercan Yeldan oybirliğiyle yeniden Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü Başkanlığına seçildi.

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda ilk olarak Divan Kurlu seçimi yapıldı.

 

Divan başkanlığını Prof. Dr. Azmi Yalçın, üyeliklerini de Erhan Kalay ve Nuri Yıldız’ın yaptığı genel kurulda Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Ercan Yeldan 2016-2017-2018 yılları arasında yapılan faaliyetlerin ve harcamalarının sunumunu yaptı.

Genel Kurul Divan Başkanı tarafından oylamaya sunulan faaliyet raporu oybirliği kabul edilmiştir.

Genel Kurul Divan Başkanı Prof. Dr. Azmi Yalçın tarafından denetim kurlu raporu okundu ve oylamaya sunularak oybirliği ile denetim kurulu raporu kabul edildi.

Tek liste ile gidilen seçimlerde 2018-2021 tarihleri arsında Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü şu isimlerden oluştu.

 

Yönetim Kurulu

Prof. Dr. Ali Bülent ANTMEN

Ramazan ÇAKIR

Öğr. Görv. Ali GÖKDOĞAN

Öğr. Görv. Kamil DİKİCİ

Öğr. Görev. Mehmet VURAT

Öğr. Görv. Sunay ATAKAN

Öğr. Görv. Ercan YELDAN                                                                        

 

Denetim Kurulu

Prof. Dr. Sanlı Sadi KURDAK

Öğr. Görv. Murat SANRI

Ömer TAŞKIRAN

 

Onur Kurulu

Prof. Dr. Mustafa KİBAR

Prof. Dr. Yalçın KEKEÇ

Prof. Dr. Osman Metin YAVUZ

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.