Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü’nün geleceği konuşuldu

EĞİTİM 22.03.2021 - 15:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2973+ kez okundu.
 

Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü’nün geleceği konuşuldu

  Farklı branşlarda çeşitli başarılara imza atarak Çukurova Üniversitesi markasını dünyaya tanıtan Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü Yöneticileri, Rektörlük Yönetimi ile bir araya geldi. Rektörlük Senato Salonunda gerçekleşen ve Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’in başkanlık yaptığı toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan. V ve Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü Denetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sanlı Sadi Kurdak, Öğretmenlik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zeynep Dinç, Genel Sekreter V. Dr. Mehmet Cingöz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ayşegül Diril, Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Suat Sarı, Balcalı Hastanesi Müdür Yardımcısı ve Spor Kulübü Genel Sekreteri Ramazan Çakır, Spor Kulübü Başkanı Ercan Yeldan, Öğr. Gör. Ali Gökdoğan, Öğr. Gör. Kamil Dikici,  Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Ali Bülent Antmen, Öğr. Gör. Mehmet Vurat, Öğr. Gör. Sunay Atakan, Öğr. Gör. Murat Sanrı, Denetim Kurulu Üyesi Öğr. Gör. Süleyman Vardal, Yüzme ve Dağcılık Branş Kaptanı Öğr. Gör. Lütfi Tolga Çelik, Yüzme Branş Sorumlusu Öğr. Gör. Sibel Vural ve Jimnastik Branş Sorumlusu Halil Çora katıldı.   Kulübün Durumu Hakkında Brifing Verildi Kulüp Başkanı Ercan Yeldan, Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü ile ilgili sunum gerçekleştirerek yapılanlar, branşlar, mali yapı, başarılar ve takımlar ile ilgili bilgilendirme yaptı.  

 

Farklı branşlarda çeşitli başarılara imza atarak Çukurova Üniversitesi markasını dünyaya tanıtan Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü Yöneticileri, Rektörlük Yönetimi ile bir araya geldi.

Rektörlük Senato Salonunda gerçekleşen ve Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’in başkanlık yaptığı toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan. V ve Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü Denetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sanlı Sadi Kurdak, Öğretmenlik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zeynep Dinç, Genel Sekreter V. Dr. Mehmet Cingöz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ayşegül Diril, Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Suat Sarı, Balcalı Hastanesi Müdür Yardımcısı ve Spor Kulübü Genel Sekreteri Ramazan Çakır, Spor Kulübü Başkanı Ercan Yeldan, Öğr. Gör. Ali Gökdoğan, Öğr. Gör. Kamil Dikici,  Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Ali Bülent Antmen, Öğr. Gör. Mehmet Vurat, Öğr. Gör. Sunay Atakan, Öğr. Gör. Murat Sanrı, Denetim Kurulu Üyesi Öğr. Gör. Süleyman Vardal, Yüzme ve Dağcılık Branş Kaptanı Öğr. Gör. Lütfi Tolga Çelik, Yüzme Branş Sorumlusu Öğr. Gör. Sibel Vural ve Jimnastik Branş Sorumlusu Halil Çora katıldı.

 

Kulübün Durumu Hakkında Brifing Verildi

Kulüp Başkanı Ercan Yeldan, Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü ile ilgili sunum gerçekleştirerek yapılanlar, branşlar, mali yapı, başarılar ve takımlar ile ilgili bilgilendirme yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.