Çukurova Üniversitesinin Sınırları Daha Güvenli Hale Getirilecek

EĞİTİM 05.11.2020 - 15:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1375+ kez okundu.
 

Çukurova Üniversitesinin Sınırları Daha Güvenli Hale Getirilecek

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel Çukurova Üniversitesi sınır güvenliğinin kontrol altına alınmasına yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda, Üniversitenin en fazla sınırının bulunduğu ilçe konumunda olan Sarıçam’ın Belediye Başkanı Av. Bilal Uludağ ve yöneticilerini davet eden Prof. Dr. Tuncel, Çukurova Üniversitesi arazileri sınırlarında incelemelerde bulundu. Prof. Dr. Tuncel, yerel yönetimlerden de destek alarak Çukurova Üniversitesinin sınırlarını daha güvenli hale getireceklerini söyledi.   Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel ile Sarıçam Belediye Başkanı Av. Bilal Uludağ’a, Başkan Yardımcısı Ragıp Bekaroğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Prof. Dr. Süha Berberoğlu, Genel Sekreter Dr. Mehmet Cingöz ve her iki kurumun ilgili daire başkanları ile müdürleri eşlik etti.   Yaklaşık 20 bin dekar alana sahip Çukurova Üniversitesinin Sarıçam İlçe sınırları içerisinde bulunan alanlarının daha güvenli hale getirilmesi için Sarıçam Belediyesi ile ikili işbirliği yapılması kararı alındı. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel sınır alanlarında incelemelerde bulunarak yapılması gerekli çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.   Rektör Prof. Dr. Tuncel ve Belediye Başkanı Uludağ İncelemelerde Bulundu Rektör Prof. Dr. Tuncel, Çukurova Üniversitesinin dünyanın en güzel kampüslerinden birine sahip olduğunu belirterek bu alanının koruma altına alınması gerektiğini söyledi. Sarıçam İlçesi sınırlarında kalan alanlarda güvenlik sorunları yaşadıklarını ifade eden Prof. Dr. Tuncel, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve ekibi ile birlikte ortak bir çalışma yaparak bu güvenlik zafiyetlerinin ortadan kaldırılacağını söyledi.  

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel Çukurova Üniversitesi sınır güvenliğinin kontrol altına alınmasına yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda, Üniversitenin en fazla sınırının bulunduğu ilçe konumunda olan Sarıçam’ın Belediye Başkanı Av. Bilal Uludağ ve yöneticilerini davet eden Prof. Dr. Tuncel, Çukurova Üniversitesi arazileri sınırlarında incelemelerde bulundu. Prof. Dr. Tuncel, yerel yönetimlerden de destek alarak Çukurova Üniversitesinin sınırlarını daha güvenli hale getireceklerini söyledi.

 

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel ile Sarıçam Belediye Başkanı Av. Bilal Uludağ’a, Başkan Yardımcısı Ragıp Bekaroğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Prof. Dr. Süha Berberoğlu, Genel Sekreter Dr. Mehmet Cingöz ve her iki kurumun ilgili daire başkanları ile müdürleri eşlik etti.

 

Yaklaşık 20 bin dekar alana sahip Çukurova Üniversitesinin Sarıçam İlçe sınırları içerisinde bulunan alanlarının daha güvenli hale getirilmesi için Sarıçam Belediyesi ile ikili işbirliği yapılması kararı alındı. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel sınır alanlarında incelemelerde bulunarak yapılması gerekli çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 

Rektör Prof. Dr. Tuncel ve Belediye Başkanı Uludağ İncelemelerde Bulundu

Rektör Prof. Dr. Tuncel, Çukurova Üniversitesinin dünyanın en güzel kampüslerinden birine sahip olduğunu belirterek bu alanının koruma altına alınması gerektiğini söyledi. Sarıçam İlçesi sınırlarında kalan alanlarda güvenlik sorunları yaşadıklarını ifade eden Prof. Dr. Tuncel, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve ekibi ile birlikte ortak bir çalışma yaparak bu güvenlik zafiyetlerinin ortadan kaldırılacağını söyledi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.