Çukurova, YDD ile yaşlılar için işbirliği yapacak

GÜNDEM 24.02.2021 - 12:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1487+ kez okundu.
 

Çukurova, YDD ile yaşlılar için işbirliği yapacak

  Çukurova Belediyesi ile Yaşlılarla Dayanışma Derneği (YDD) ile yaşlılarla ilgili geliştirilecek projeler konusunda işbirliği yapacak. Başkan Soner Çetin, Dernek Başkanı Ayten Leyla Sağlamtimur ve yönetimini makamında kabul ederek, geliştirilecek ortak projeler konusunda fikir alış verişinde bulundu. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile Yaşlılarla Dayanışma Derneği (YDD) Başkanı Dr. Ayten Leyla Sağlamtimur, ortak projeler geliştirme konusunda fikir birliğine vardı. YDD Başkanı Dr. Ayten Leyla Sağlamtimur ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Soner Çetin’i ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Ayten Leyla Sağlamtimur, derneği yaşlı sorunlarına duyarlı Adana Kız Lisesi mezunları tarafından kurulduğunu söyledi. Yaşlıların barış ve huzur içerisinde sağlıklı, sevgi ve saygı dolu ortamda insanca kaliteli bir yaşam sürmelerine katkıda bulunmaya çalıştıklarını belirten Ayten Leyla Sağlamtimur, “Onurlu Bir Yaşlılık İçin” sloganı ile faaliyet gösteren derneğin 60 üye ve 120 gönüllü ile çalışmalarını sürdürdüğünü anlattı. Sağlamtimur, yaşlılar için çeşitli etkinlikler yaptıklarını ve dernek olarak giysi beyaz eşya, tekerlekli sandalye gibi yardımlarda bulunduklarını kaydetti. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de “Yaşlıların başımızın üzerinde yerleri var” ifadesini kullanarak, “Yaşlılarla ilgili yaptığınız özverili çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bizim de yapabileceğimiz bir şey olduğunda her zaman yanınızdayız. Sayısı 13 olan emekli dinlenme evleri ve 4 adet olan kadın sohbet dayanışma evlerimizden yoğun olarak yaşlı vatandaşlarımız yararlanıyor. Buralarda dahil olmak üzere birlikte çalışmalar yapabiliriz” dedi. Başkan Soner Çetin ve Sağlamtimur ziyarette yaşlılarla ilgili ortak projeler geliştirilmesi konusunda fikir birliğine vardılar.

 

Çukurova Belediyesi ile Yaşlılarla Dayanışma Derneği (YDD) ile yaşlılarla ilgili geliştirilecek projeler konusunda işbirliği yapacak. Başkan Soner Çetin, Dernek Başkanı Ayten Leyla Sağlamtimur ve yönetimini makamında kabul ederek, geliştirilecek ortak projeler konusunda fikir alış verişinde bulundu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile Yaşlılarla Dayanışma Derneği (YDD) Başkanı Dr. Ayten Leyla Sağlamtimur, ortak projeler geliştirme konusunda fikir birliğine vardı.

YDD Başkanı Dr. Ayten Leyla Sağlamtimur ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Soner Çetin’i ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Ayten Leyla Sağlamtimur, derneği yaşlı sorunlarına duyarlı Adana Kız Lisesi mezunları tarafından kurulduğunu söyledi.

Yaşlıların barış ve huzur içerisinde sağlıklı, sevgi ve saygı dolu ortamda insanca kaliteli bir yaşam sürmelerine katkıda bulunmaya çalıştıklarını belirten Ayten Leyla Sağlamtimur, “Onurlu Bir Yaşlılık İçin” sloganı ile faaliyet gösteren derneğin 60 üye ve 120 gönüllü ile çalışmalarını sürdürdüğünü anlattı.

Sağlamtimur, yaşlılar için çeşitli etkinlikler yaptıklarını ve dernek olarak giysi beyaz eşya, tekerlekli sandalye gibi yardımlarda bulunduklarını kaydetti.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de “Yaşlıların başımızın üzerinde yerleri var” ifadesini kullanarak, “Yaşlılarla ilgili yaptığınız özverili çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bizim de yapabileceğimiz bir şey olduğunda her zaman yanınızdayız. Sayısı 13 olan emekli dinlenme evleri ve 4 adet olan kadın sohbet dayanışma evlerimizden yoğun olarak yaşlı vatandaşlarımız yararlanıyor. Buralarda dahil olmak üzere birlikte çalışmalar yapabiliriz” dedi.

Başkan Soner Çetin ve Sağlamtimur ziyarette yaşlılarla ilgili ortak projeler geliştirilmesi konusunda fikir birliğine vardılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.