Cumhurbaşkanı Adana’da

SİYASET 18.06.2018 - 12:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2495+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Adana’da

AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran’da yapılacak seçimler için partisince düzenlenen açık hava mitingine katılacak.
GÜVENLİK TEDBİRLERİ ÜST SEVİYEDE  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adana’ya geliyor. Erdoğan, bugün saat 17.00’de Uğur Mumcu meydanında vatandaşlarla buluşacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adana’ya ziyareti öncesi, kentte yoğun güvenlik tedbirleri de dikkat çekiyor.  İKİ BAKAN DA ADANA’DA OLACAK  Erdoğan, bugünkü açık hava mitinginde, partisinin aday gösterdiği Adana milletvekili adaylarını da tanıtacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, AK Parti Adana milletvekili adayı Jülide Sarıeroğlu ile Avrupa Birliği Bakanı, Başmüzakereci Ömer Çelik de mitinde hazır olacak.  METRO DEVRİ VE KÖPRÜ PARASI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce dile getirdiği metronun Ulaştırma Bakanlığı’na devri ile Devlet Bahçeli Köprüsü yapımı için gereken 240 milyonluk krediyi serbest bıraktırması yönündeki açıklamalar merakla bekleniyor.
AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran’da yapılacak seçimler için partisince düzenlenen açık hava mitingine katılacak.

GÜVENLİK TEDBİRLERİ ÜST SEVİYEDE 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adana’ya geliyor. Erdoğan, bugün saat 17.00’de Uğur Mumcu meydanında vatandaşlarla buluşacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adana’ya ziyareti öncesi, kentte yoğun güvenlik tedbirleri de dikkat çekiyor. 
İKİ BAKAN DA ADANA’DA OLACAK 
Erdoğan, bugünkü açık hava mitinginde, partisinin aday gösterdiği Adana milletvekili adaylarını da tanıtacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, AK Parti Adana milletvekili adayı Jülide Sarıeroğlu ile Avrupa Birliği Bakanı, Başmüzakereci Ömer Çelik de mitinde hazır olacak. 
METRO DEVRİ VE KÖPRÜ PARASI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce dile getirdiği metronun Ulaştırma Bakanlığı’na devri ile Devlet Bahçeli Köprüsü yapımı için gereken 240 milyonluk krediyi serbest bıraktırması yönündeki açıklamalar merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.