Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ramazan bayramı mesajı

GÜNDEM 23.05.2020 - 12:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1601+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ramazan bayramı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ramazan bayramı nedeniyle bayram mesajı yayınladı. Erdoğan mesajında vatandaşların bayramını tebrik ederek, “Salgın sonrası siyasi ve ekonomik olarak yeniden yapılanacak dünyada, Türkiye’nin gücünü, zenginliğini, refahını çok daha yükseklere taşıyacağız” dedi. Vatandaşların Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Erdoğan, tüm dünya ile Türkiye'yi de etkileyen virüs salgını sebebiyle bu bayramın evlerde geçirilmesi gerektiğini hatırlattı. Salgın sürecinde insanlık ailesinin zorlu bir imtihandan geçtiğini belirten Erdoğan, devleti ve milletiyle Türkiye'nin bu sınavı çok iyi verdiğini vurguladı. Ekonomiden sosyal hayata birçok alanın, salgınla mücadele kapsamında uygulamaya konulan tedbirlerden ciddi şekilde etkilendiğini aktaran Erdoğan, "Mart ve nisan aylarımız sıkıntılı geçerken mayıs ayında yavaş yavaş, diğer ülkelerle birlikte normalleşme adımlarını atmaya başladık. Hep birlikte dikkatli davranır, kurallara uyar, maske-mesafe-temizlik hassasiyetine riayet edersek Allah'ın izniyle, bu süreçten de alnımızın akıyla çıkacağımız muhakkaktır." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ramazan bayramı nedeniyle bayram mesajı yayınladı. Erdoğan mesajında vatandaşların bayramını tebrik ederek, “Salgın sonrası siyasi ve ekonomik olarak yeniden yapılanacak dünyada, Türkiye’nin gücünü, zenginliğini, refahını çok daha yükseklere taşıyacağız” dedi.

Vatandaşların Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Erdoğan, tüm dünya ile Türkiye'yi de etkileyen virüs salgını sebebiyle bu bayramın evlerde geçirilmesi gerektiğini hatırlattı.

Salgın sürecinde insanlık ailesinin zorlu bir imtihandan geçtiğini belirten Erdoğan, devleti ve milletiyle Türkiye'nin bu sınavı çok iyi verdiğini vurguladı.

Ekonomiden sosyal hayata birçok alanın, salgınla mücadele kapsamında uygulamaya konulan tedbirlerden ciddi şekilde etkilendiğini aktaran Erdoğan, "Mart ve nisan aylarımız sıkıntılı geçerken mayıs ayında yavaş yavaş, diğer ülkelerle birlikte normalleşme adımlarını atmaya başladık. Hep birlikte dikkatli davranır, kurallara uyar, maske-mesafe-temizlik hassasiyetine riayet edersek Allah'ın izniyle, bu süreçten de alnımızın akıyla çıkacağımız muhakkaktır." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.