Dalyan Ailesinin Mutlu Günü

17.11.2019 - 17:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2740+ kez okundu.
 

Dalyan Ailesinin Mutlu Günü

  AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı ve sevilen iş insanı Bülent Dalyan'ın oğlu Mühendis Cahit Dalyan ile Fizyoterapist Gaye Nida Gökçeli muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Genç çiftin düğün töreni, Seyhan Oteli Balo Salonu'nda yapıldı. Yüzlerce davetlinin katıldığı düğün töreninde Gaye Nida-Cahit çiftinin nikahını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar  kıydı. Çiftin nikah şahitliklerini ise, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç ile İzmirli iş insanı Rıza Akça yaptı.  Başkan Karalar, çiftin evlenme cüzdanını takdim etmesi için AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Parti Sözcüsü Ömer Çelik'e takdim etti. Çelik de, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek cüzdanı  geline verdi.  Mutlulukları gözlerinden okunan gelin ve damat daha sonra ilk dansı yaptı.  Siyasetten iş dünyasına çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı düğün, nikah merasiminin ardından geç saatlere kadar devam etti. Adana türküleriyle eğlenen davetlilere gelin ve damadın aileleri ve arkadaşları da eşlik etti.

 

AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı ve sevilen iş insanı Bülent Dalyan'ın oğlu Mühendis Cahit Dalyan ile Fizyoterapist Gaye Nida Gökçeli muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

Genç çiftin düğün töreni, Seyhan Oteli Balo Salonu'nda yapıldı. Yüzlerce davetlinin katıldığı düğün töreninde Gaye Nida-Cahit çiftinin nikahını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar  kıydı. Çiftin nikah şahitliklerini ise, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç ile İzmirli iş insanı Rıza Akça yaptı. 
Başkan Karalar, çiftin evlenme cüzdanını takdim etmesi için AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Parti Sözcüsü Ömer Çelik'e takdim etti. Çelik de, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek cüzdanı  geline verdi. 
Mutlulukları gözlerinden okunan gelin ve damat daha sonra ilk dansı yaptı. 
Siyasetten iş dünyasına çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı düğün, nikah merasiminin ardından geç saatlere kadar devam etti. Adana türküleriyle eğlenen davetlilere gelin ve damadın aileleri ve arkadaşları da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.