DAYANIŞMAYA HER ZAMAN İHTİYACIMIZ VAR

GÜNDEM 04.02.2020 - 13:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1906+ kez okundu.
 

DAYANIŞMAYA HER ZAMAN İHTİYACIMIZ VAR

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Hemşehri Dernekleri Platformu Başkanı Mehmet Kapan:
Doğu ve Güneydoğu Anadolu Hemşehri Dernekleri Platformu Başkanı Mehmet Kapan, birlik, dayanışma ve yardımlaşmaya herkesin her zaman ihtiyacı olduğunu söyledi. Kapan, Elit Balo Salonu’nda sivil toplum kuruluşları, bazı sendikalar ile hemşehri dernekleri başkanları ve gazetecileri kahvaltıda ağırladı. Kapan, Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremin acılarını yaşadıklarını anlatarak, burada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, geride kalan ailelerine sabırlar diledi. Yaralananlara acil şifa temennisinde bulunan Kapan, “Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem her zaman birlik ve dayanışma içinde olunmasını gerektiğini bir kez daha göstermiştir. Buradaki kardeşlerimize elimizden gelen yardımı ulaştırdık. Bu konuda üzerimize ne düşerse yapmaya her zaman hazırız. Türk Silahlı Kuvvetlerimize mensup 8 askerimiz hain bir saldırıda şehit oldu. Milletimizin başı sağolsun” dedi. 10 hemşehri derneğinin oluşturduğu platformun bir yıl önce çalışmalara başladığına değinen Kapan, “Adana’da 200 binin üzerinde Şanlıurfalı hemşehrimiz yaşıyor, Mardinli, Adıyamanlı, Elazığlı ve Malatyalılar gibi tüm hemşehri dernekleri bu şehrin dinamikleri. Oluşturduğumuz platformla yardımseverlik faaliyetlerini ön planda tutarak barış ve kardeşlik için çalışmalar yapıyoruz ayrıca taziye ziyaretlerine ağırlık veriyoruz. Bize omuz veren herkese teşekkür ederiz” diye konuştu. Toplantıya, Türk Eğitim-Sen Adana Şube Başkanı Durdu Mehmet Girgiç, Kızılay Yüreğir Şube Başkanı Asım Gül, AK Parti Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Sinan Altuğ, Yüreğir Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Salih Budan, Siverekliler Derneği Başkanı Halil Çekin, Harranlılar Derneği Başkanı İbrahim Karataş, MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ katıldı.
Doğu ve Güneydoğu Anadolu Hemşehri Dernekleri Platformu Başkanı Mehmet Kapan:

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Hemşehri Dernekleri Platformu Başkanı Mehmet Kapan, birlik, dayanışma ve yardımlaşmaya herkesin her zaman ihtiyacı olduğunu söyledi.

Kapan, Elit Balo Salonu’nda sivil toplum kuruluşları, bazı sendikalar ile hemşehri dernekleri başkanları ve gazetecileri kahvaltıda ağırladı. Kapan, Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremin acılarını yaşadıklarını anlatarak, burada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, geride kalan ailelerine sabırlar diledi. Yaralananlara acil şifa temennisinde bulunan Kapan, “Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem her zaman birlik ve dayanışma içinde olunmasını gerektiğini bir kez daha göstermiştir. Buradaki kardeşlerimize elimizden gelen yardımı ulaştırdık. Bu konuda üzerimize ne düşerse yapmaya her zaman hazırız. Türk Silahlı Kuvvetlerimize mensup 8 askerimiz hain bir saldırıda şehit oldu. Milletimizin başı sağolsun” dedi.

10 hemşehri derneğinin oluşturduğu platformun bir yıl önce çalışmalara başladığına değinen Kapan, “Adana’da 200 binin üzerinde Şanlıurfalı hemşehrimiz yaşıyor, Mardinli, Adıyamanlı, Elazığlı ve Malatyalılar gibi tüm hemşehri dernekleri bu şehrin dinamikleri. Oluşturduğumuz platformla yardımseverlik faaliyetlerini ön planda tutarak barış ve kardeşlik için çalışmalar yapıyoruz ayrıca taziye ziyaretlerine ağırlık veriyoruz. Bize omuz veren herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

Toplantıya, Türk Eğitim-Sen Adana Şube Başkanı Durdu Mehmet Girgiç, Kızılay Yüreğir Şube Başkanı Asım Gül, AK Parti Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Sinan Altuğ, Yüreğir Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Salih Budan, Siverekliler Derneği Başkanı Halil Çekin, Harranlılar Derneği Başkanı İbrahim Karataş, MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.