DEMİRSPOR 3. HOCAYLA ANLAŞTI

SPOR 05.02.2019 - 17:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1416+ kez okundu.
 

DEMİRSPOR 3. HOCAYLA ANLAŞTI

Adana Demirspor, bu sezonun 3’üncü teknik direktörüyle anlaşma sağladı.  TFF 1. Lig’de mücadele eden mavi lacivertiler, Teknik Direktör Ümit Özat’la anlaştı. Özat, boş mukaveleye imza atarak, kendisiyle ilgili tüm tasarruf haklarını Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak’a bıraktı.  Özat, koşulsuz ve hiçbir özel menfaat beklemeden Adana Demirspor’a hizmet etmekten gurur duyacağını belirtti. Başkan Sancak, yeni teknik direktör Ümit Özat ve ekibine samimiyetlerinden dolayı teşekkür etti. Adana Demirspor, sezona Hakan Kutlu ile başlamış, daha sonra ise Yılmaz Vural’la masaya oturmuştu. Yılmaz’la yolların ayrılmasından sonra mavi lacivertli kulüp Özat ile el sıkıştı.

Adana Demirspor, bu sezonun 3’üncü teknik direktörüyle anlaşma sağladı. 

TFF 1. Lig’de mücadele eden mavi lacivertiler, Teknik Direktör Ümit Özat’la anlaştı. Özat, boş mukaveleye imza atarak, kendisiyle ilgili tüm tasarruf haklarını Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak’a bıraktı. 
Özat, koşulsuz ve hiçbir özel menfaat beklemeden Adana Demirspor’a hizmet etmekten gurur duyacağını belirtti. Başkan Sancak, yeni teknik direktör Ümit Özat ve ekibine samimiyetlerinden dolayı teşekkür etti.
Adana Demirspor, sezona Hakan Kutlu ile başlamış, daha sonra ise Yılmaz Vural’la masaya oturmuştu. Yılmaz’la yolların ayrılmasından sonra mavi lacivertli kulüp Özat ile el sıkıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.