Demirspor’da başkan Bozan oldu

SPOR 10.06.2018 - 13:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2426+ kez okundu.
 

Demirspor’da başkan Bozan oldu

TFF 1. Lig’de mücadele eden ve büyük mücadele ile ligde kalmayı başaran Adana Demirspor’da Başkan Kazım Bozan oldu.  YİNE ATEŞOĞULLARI ÇIKTI  Olağan Genel Kurul’da Bozan ile geçen yıl iş adamı Mehmet Gökoğlu’nun karşısına çıkan iş kadın Nilay Ateşoğulları yarıştı. Bozan, 148 üyenin oyunu alırken Ateşoğulları 59 oyda kaldı.  OYUNU 25 ARTIRDI  Geçen yıl Adana Demirspor’da başkanlık yarışını, daha önce de kulübün başkanlığı yapan işadamı Mehmet Gökoğlu kazanmıştı. Gökoğlu, 228 üyenin oy kullandığı seçimde 191 oy almış, Ateşoğulları ise 35 oy alabilmişti.  Yeni kongrede Ateşoğulları’nın oyunu 25 oy artırdığı görüldü.

TFF 1. Lig’de mücadele eden ve büyük mücadele ile ligde kalmayı başaran Adana Demirspor’da Başkan Kazım Bozan oldu. 

YİNE ATEŞOĞULLARI ÇIKTI 
Olağan Genel Kurul’da Bozan ile geçen yıl iş adamı Mehmet Gökoğlu’nun karşısına çıkan iş kadın Nilay Ateşoğulları yarıştı. Bozan, 148 üyenin oyunu alırken Ateşoğulları 59 oyda kaldı. 

OYUNU 25 ARTIRDI 
Geçen yıl Adana Demirspor’da başkanlık yarışını, daha önce de kulübün başkanlığı yapan işadamı Mehmet Gökoğlu kazanmıştı. Gökoğlu, 228 üyenin oy kullandığı seçimde 191 oy almış, Ateşoğulları ise 35 oy alabilmişti.  Yeni kongrede Ateşoğulları’nın oyunu 25 oy artırdığı görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.