Demirspor, her hafta Salı U21’le maç yapacak

SPOR 21.11.2018 - 15:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1607+ kez okundu.
 

Demirspor, her hafta Salı U21’le maç yapacak

Adana Demirspor, Gazişehir FK ile oynadığı hazırlık maçının ardından Adanaspor maçı hazırlıklarına tekrar başladı. Bir günlük iznin ardından antrenmanlara başlayan mavi-lacivertliler, 2 grup halinde çalışmalarını sürdürdü. Gazişehir FK maçına ilk 11’de başlayan oyuncular kuvvet salonunda rejenarasyon çalışması yaparken, diğer grup U21 takımıyla hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Çağlar, Mete, Rüştü, Tayyib, Batuhan, Yiğit, Anderson, Djemousa, Kosecki, Musa ve Kaan Türkmen’den oluşan takım, U21 takımıyla 3-3 berabere kaldı.  As takımın gollerini Djemousa (2) ve Mehmet Kaan Türkmen attı. Teknik Direktör Yılmaz Vural, U21’le her hafta Salı günü maç yaparak alt yapıdaki gençleri de yakın takibe alarak, A takıma kazandırmak istediklerini söyledi.

Adana Demirspor, Gazişehir FK ile oynadığı hazırlık maçının ardından Adanaspor maçı hazırlıklarına tekrar başladı.

Bir günlük iznin ardından antrenmanlara başlayan mavi-lacivertliler, 2 grup halinde çalışmalarını sürdürdü. Gazişehir FK maçına ilk 11’de başlayan oyuncular kuvvet salonunda rejenarasyon çalışması yaparken, diğer grup U21 takımıyla hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Çağlar, Mete, Rüştü, Tayyib, Batuhan, Yiğit, Anderson, Djemousa, Kosecki, Musa ve Kaan Türkmen’den oluşan takım, U21 takımıyla 3-3 berabere kaldı.  As takımın gollerini Djemousa (2) ve Mehmet Kaan Türkmen attı.

Teknik Direktör Yılmaz Vural, U21’le her hafta Salı günü maç yaparak alt yapıdaki gençleri de yakın takibe alarak, A takıma kazandırmak istediklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.