DEMİRSPOR İÇİN ARAYIŞLAR SÜRÜYOR

SPOR 03.07.2018 - 07:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2615+ kez okundu.
 

DEMİRSPOR İÇİN ARAYIŞLAR SÜRÜYOR

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’un kongresi yarın gerçekleştirilecek. Mavi lacivertli kulübü geçtiğimiz günlerde ziyaret ederek destek veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, AK Parti Adana milletvekili Jülide Sarıeroğlu, dün Vali Mahmut Demirtaş’ı ziyaretinde de Demirspor’u gündeme taşıdı.
DEMİRSPOR YÖNETİCİSİ DE KATILDI Vali Mahmut Demirtaş’ı ziyarette, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni milletvekilleri Tamer Dağlı, Şükrü Erdinç, Abdullah Doğru ile AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Güler ile Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç da yer aldı. Vali Demirtaş ile Bakan Sarıeroğlu’nun Adana Demirspor’un kongre sürecine ilişkin de değerlendirmelerde bulundukları öğrenildi. “HEP BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ” DEMİŞTİ Bakan Sarıeroğlu, mavi laciverli kulübü ziyaretinde, “Adana Demirspor’un ve taraftarının her şeyin en güzeline layık olduğunu vurgulayıp "Şehrimizin isminin Süper Lig’de daha güçlü bir şekilde yer alması için başkanlarımızla, bütün Adanamızın sivil toplum kuruluşları, sanayicilerimiz, iş adamlarımız, muhalefeti, iktidarı hep birlikte hareket etmemiz gerekiyor" demişti. DİVAN OTELDE TOPLANTI VAR Öte yandan, bu akşam Divan Otel’de bazı siyasi parti temsilcileriyle kulübün yerel yönetimlerden ziyade ‘kendi ayakları üzerinde durması’ gerektiğine ilişkin bir toplantı düzenlenecek. Adana Demirspor’un 8 Haziran Cuma günü yapılan kongresinde Kazım Bozan başkanlığa getirilmişti. Bozan, yeniden kongre kararı alınca 27 Haziran Çarşamba günü yapılan son kongrede çoğunluk sağlanamadı. Kongre 4 Temmuz Çarşamba gününe ertelendi.
TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’un kongresi yarın gerçekleştirilecek. Mavi lacivertli kulübü geçtiğimiz günlerde ziyaret ederek destek veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, AK Parti Adana milletvekili Jülide Sarıeroğlu, dün Vali Mahmut Demirtaş’ı ziyaretinde de Demirspor’u gündeme taşıdı.

DEMİRSPOR YÖNETİCİSİ DE KATILDI

Vali Mahmut Demirtaş’ı ziyarette, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni milletvekilleri Tamer Dağlı, Şükrü Erdinç, Abdullah Doğru ile AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Güler ile Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç da yer aldı. Vali Demirtaş ile Bakan Sarıeroğlu’nun Adana Demirspor’un kongre sürecine ilişkin de değerlendirmelerde bulundukları öğrenildi.

“HEP BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ” DEMİŞTİ

Bakan Sarıeroğlu, mavi laciverli kulübü ziyaretinde, “Adana Demirspor’un ve taraftarının her şeyin en güzeline layık olduğunu vurgulayıp "Şehrimizin isminin Süper Lig’de daha güçlü bir şekilde yer alması için başkanlarımızla, bütün Adanamızın sivil toplum kuruluşları, sanayicilerimiz, iş adamlarımız, muhalefeti, iktidarı hep birlikte hareket etmemiz gerekiyor" demişti.

DİVAN OTELDE TOPLANTI VAR

Öte yandan, bu akşam Divan Otel’de bazı siyasi parti temsilcileriyle kulübün yerel yönetimlerden ziyade ‘kendi ayakları üzerinde durması’ gerektiğine ilişkin bir toplantı düzenlenecek. Adana Demirspor’un 8 Haziran Cuma günü yapılan kongresinde Kazım Bozan başkanlığa getirilmişti. Bozan, yeniden kongre kararı alınca 27 Haziran Çarşamba günü yapılan son kongrede çoğunluk sağlanamadı. Kongre 4 Temmuz Çarşamba gününe ertelendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.