DEMİRSPOR KARABÜK’E HAZIR

SPOR 09.08.2018 - 16:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2335+ kez okundu.
 

DEMİRSPOR KARABÜK’E HAZIR

Spor Toto 1. Lig’in ilk haftasında Adana Demirspor, Karabükspor karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor.
  Ankara Demirspor Stadı’nda, Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde çalışmalarını sürdüren mavi-lacivertlilerin antrenmanı bir saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, taktik çalışmayla sona erdi.  Bu arada, Adana Demirspor’u bu hafta karşılaşacağı ilk maçta taraftarı da yalnız bırakmayacak. Bazı taraftarlar maçı izlemek için Karabük’e gitti.
Spor Toto 1. Lig’in ilk haftasında Adana Demirspor, Karabükspor karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Ankara Demirspor Stadı’nda, Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde çalışmalarını sürdüren mavi-lacivertlilerin antrenmanı bir saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, taktik çalışmayla sona erdi. 
Bu arada, Adana Demirspor’u bu hafta karşılaşacağı ilk maçta taraftarı da yalnız bırakmayacak. Bazı taraftarlar maçı izlemek için Karabük’e gitti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.