DEMİRTAŞ ADANA BİRİNCİSİ ÖĞRENCİ LÜTFİYE ÇEVİK’E KİTAPÇIK HEDİYE ETTİ

04.01.2018 - 11:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1476+ kez okundu.
 

DEMİRTAŞ ADANA BİRİNCİSİ ÖĞRENCİ LÜTFİYE ÇEVİK’E KİTAPÇIK HEDİYE ETTİ

  Vali Mahmut Demirtaş Türkiye genelinde düzenlenen "İstiklal ve İstikbal Şairi Mehmet Akif " temalı şiir yarışmasında Adana birincisi seçilen Yüreğir İlçesi Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Lütfiye Çevik’e, Milli Eğitim Bakanlığının etkinlik kapsamında hazırladığı kitapçığı Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı ile birlikte hediye etti.   Güney Adana Kalkınma Programı kapsamında "Meslek Liseleri Girişimci Oluyor" projesinin açılış töreni vesilesiyle ziyaret ettiği Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, okul öğrencilerinden Lütfiye Çevik’i bu başarısından ötürü tebrik eden Vali Mahmut Demirtaş, ilimizde böylesine başarılı öğrencilerin yetişmesinden mutluluk ve gurur duyduğunu belirtti.   Ülkemizin sadece ekonomik değil, sosyal ve kültürel anlamda kalkınmasına katkı sağlayan gençlerimize önemli görev ve sorumluluklar düştüğünü dile getiren Vali Demirtaş, Öğrenci Lütfiye Çevik’e ve tüm öğrencilere başarılar dilediğini sözlerine ekledi.

 

Vali Mahmut Demirtaş Türkiye genelinde düzenlenen "İstiklal ve İstikbal Şairi Mehmet Akif " temalı şiir yarışmasında Adana birincisi seçilen Yüreğir İlçesi Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Lütfiye Çevik’e, Milli Eğitim Bakanlığının etkinlik kapsamında hazırladığı kitapçığı Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı ile birlikte hediye etti.

 

Güney Adana Kalkınma Programı kapsamında "Meslek Liseleri Girişimci Oluyor" projesinin açılış töreni vesilesiyle ziyaret ettiği Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, okul öğrencilerinden Lütfiye Çevik’i bu başarısından ötürü tebrik eden Vali Mahmut Demirtaş, ilimizde böylesine başarılı öğrencilerin yetişmesinden mutluluk ve gurur duyduğunu belirtti.

 

Ülkemizin sadece ekonomik değil, sosyal ve kültürel anlamda kalkınmasına katkı sağlayan gençlerimize önemli görev ve sorumluluklar düştüğünü dile getiren Vali Demirtaş, Öğrenci Lütfiye Çevik’e ve tüm öğrencilere başarılar dilediğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.