DEMİRTAŞ SARIMAZI MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 20.06.2019 - 15:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1240+ kez okundu.
 

DEMİRTAŞ SARIMAZI MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

  Vali Mahmut Demirtaş, Adana Valiliğine bağlı Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca Ceyhan ilçesine bağlı Sarımazı Mahallesi'nde yaptırılan kilit parke yol yapım çalışmalarını inceledi. 40 BİN METREKARELİK YOL YAPIM ÇALIŞMALARININ 30 BİN METREKARESİ TAMAMLANDI Vali Demirtaş, toplam 40 bin metrekare olarak ihaleye çıkarılan ve fiziki gerçekleşme olarak yaklaşık 30 bin metrekaresi tamamlanan yol yapım çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Sarımazı Mahallesi'ndeki kilit parke yol yapım çalışmalarının tamamlanma aşamasına gelmesinden dolayı emeği geçenlere teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş inceleme ziyaretini, yüklenici firma yöneticilerine çalışmalarında başarılar dilemesi ve vatandaşların ilettiği sorunların takipçisi olacağını vurgulamasıyla sonlandırdı. Vali Mahmut Demirtaş,   kilit parke yol yapım çalışmalarını denetlemesinin ardından Sarımazı Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallede faaliyet gösteren bir kahvehanede vatandaşlarla çay içip sohbet eden Vali Mahmut Demirtaş, kendisine iletilen talep ve beklentileri dinledi. Vali Mahmut Demirtaş'ın Sarımazı Mahallesi sakinleriyle buluşması, vatandaşların teşekkür mesajlarıyla son buldu.

 

Vali Mahmut Demirtaş, Adana Valiliğine bağlı Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca Ceyhan ilçesine bağlı Sarımazı Mahallesi'nde yaptırılan kilit parke yol yapım çalışmalarını inceledi.

40 BİN METREKARELİK YOL YAPIM ÇALIŞMALARININ 30 BİN METREKARESİ TAMAMLANDI

Vali Demirtaş, toplam 40 bin metrekare olarak ihaleye çıkarılan ve fiziki gerçekleşme olarak yaklaşık 30 bin metrekaresi tamamlanan yol yapım çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Sarımazı Mahallesi'ndeki kilit parke yol yapım çalışmalarının tamamlanma aşamasına gelmesinden dolayı emeği geçenlere teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş inceleme ziyaretini, yüklenici firma yöneticilerine çalışmalarında başarılar dilemesi ve vatandaşların ilettiği sorunların takipçisi olacağını vurgulamasıyla sonlandırdı.

Vali Mahmut Demirtaş,   kilit parke yol yapım çalışmalarını denetlemesinin ardından Sarımazı Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahallede faaliyet gösteren bir kahvehanede vatandaşlarla çay içip sohbet eden Vali Mahmut Demirtaş, kendisine iletilen talep ve beklentileri dinledi.

Vali Mahmut Demirtaş'ın Sarımazı Mahallesi sakinleriyle buluşması, vatandaşların teşekkür mesajlarıyla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.