DEV EĞİTİM KAMPÜSÜNE “HALİL AVCI” İMZASI

GÜNDEM 11.03.2019 - 13:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2826+ kez okundu.
 

DEV EĞİTİM KAMPÜSÜNE “HALİL AVCI” İMZASI

    Halil Avcı İnşaat, 40. Yılında, bu kez İzmir’de dev bir projeyi daha hayata geçiriyor. 73 milyon TL ihale bedelli MEV Bornova Koleji inşaatı ile kurum binlerce kişiye daha istihdam sağlayacak.   ADANA / Yurt dışındaki dev projelerin yanı sıra, yurt içinde İstanbul gibi metropol kentlerden Edirne’den Van’a , Hatay’dan Rize’ye kadar Türkiye'nin her yerine Halil Avcı kalitesi ve güvencesini taşıyan Halil Avcı İnşaat, 40. Yılında, bu kez İzmir’de prestijli bir yapıya daha imza atıyor.   Geleceğin okullarını yapmak ve eğitim alanında faaliyet göstermek isteyen diğer kurum ve kuruluşlara örnek olmak üzere dev kampüslerde geleceğin aydınlık gençlerini yetiştiren Milli Eğitim Vakfı, İzmir Bornova MEV Koleji Kampüsü’nün yapım işini Halil Avcı markasına teslim etti.    MEV Genel Merkezi'nde düzenlenen imza törenine, Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Avcı,  MEV adına MYK Başkanı A.Remzi Sezgin, MYK Başkan Yardımcısı Mehmet Temel, Genel Müdür V. Funda Kahraman, Taşınmazlar ve Teknik Hizmetler Birimi Müdürü Tülay Akkurt ve Müdür Yardımcısı Fuat Akay katıldı.   Yer teslimi yapılarak, inşaatına başlanan ve bir yıl gibi kısa sürede tamamlanarak, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında hizmete açılması planlanan “ödüllü projeli” dev kampüs, mimarasi ile adeta göz kamaştıracak.   Bünyesinde bulunan onlarca şirketi ile inşaat, enerji, maden, ziraat, turizm sektörlerinde direk ya da dolaylı olarak 1979'dan beri binlerce kişiye istihdam sağlayan Halil Avcı Şirketler Grubu, bu proje ile başlatılan istihdam seferberliğine de katkı sunuyor.   73 milyon TL ihale bedelli kampüste;  Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Fen ve Teknoloji Liseleriyle birlikte spor salonu, yüzme havuzu, konferans salonu gibi sosyal donatıların da yer alacak.   MEV Koleji Bornova eğitim kampüsü, mimari yapısı ve peyzaj düzenlemesi ile bulunduğu çevreye yepyeni bir kimlik kazandırmakla kalmayıp, ülke genelinde örnek alınacak bir eser ve eğitim kurumu olacak.   Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Avcı, prpje ile ilgili yöneltilen soruya, “Bı projede bizi en fazla heyecanlandıran unsur ülkemiz genelinde  başlatılan istihdam seferberliğine katkı sunmak oldu” yanıtını verdi.  

 

 

Halil Avcı İnşaat, 40. Yılında, bu kez İzmir’de dev bir projeyi daha hayata geçiriyor. 73 milyon TL ihale bedelli MEV Bornova Koleji inşaatı ile kurum binlerce kişiye daha istihdam sağlayacak.

 

ADANA / Yurt dışındaki dev projelerin yanı sıra, yurt içinde İstanbul gibi metropol kentlerden Edirne’den Van’a , Hatay’dan Rize’ye kadar Türkiye'nin her yerine Halil Avcı kalitesi ve güvencesini taşıyan Halil Avcı İnşaat, 40. Yılında, bu kez İzmir’de prestijli bir yapıya daha imza atıyor.

 

Geleceğin okullarını yapmak ve eğitim alanında faaliyet göstermek isteyen diğer kurum ve kuruluşlara örnek olmak üzere dev kampüslerde geleceğin aydınlık gençlerini yetiştiren Milli Eğitim Vakfı, İzmir Bornova MEV Koleji Kampüsü’nün yapım işini Halil Avcı markasına teslim etti. 

 

MEV Genel Merkezi'nde düzenlenen imza törenine, Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Avcı,  MEV adına MYK Başkanı A.Remzi Sezgin, MYK Başkan Yardımcısı Mehmet Temel, Genel Müdür V. Funda Kahraman, Taşınmazlar ve Teknik Hizmetler Birimi Müdürü Tülay Akkurt ve Müdür Yardımcısı Fuat Akay katıldı.

 

Yer teslimi yapılarak, inşaatına başlanan ve bir yıl gibi kısa sürede tamamlanarak, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında hizmete açılması planlanan “ödüllü projeli” dev kampüs, mimarasi ile adeta göz kamaştıracak.

 

Bünyesinde bulunan onlarca şirketi ile inşaat, enerji, maden, ziraat, turizm sektörlerinde direk ya da dolaylı olarak 1979'dan beri binlerce kişiye istihdam sağlayan Halil Avcı Şirketler Grubu, bu proje ile başlatılan istihdam seferberliğine de katkı sunuyor.

 

73 milyon TL ihale bedelli kampüste;  Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Fen ve Teknoloji Liseleriyle birlikte spor salonu, yüzme havuzu, konferans salonu gibi sosyal donatıların da yer alacak.

 

MEV Koleji Bornova eğitim kampüsü, mimari yapısı ve peyzaj düzenlemesi ile bulunduğu çevreye yepyeni bir kimlik kazandırmakla kalmayıp, ülke genelinde örnek alınacak bir eser ve eğitim kurumu olacak.

 

Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Avcı, prpje ile ilgili yöneltilen soruya, “Bı projede bizi en fazla heyecanlandıran unsur ülkemiz genelinde  başlatılan istihdam seferberliğine katkı sunmak oldu” yanıtını verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.