Dev şirketin CEO'sundan büyük corona virüs önlemi

EKONOMİ 17.03.2020 - 13:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2097+ kez okundu.
 

Dev şirketin CEO'sundan büyük corona virüs önlemi

Tesla’nın CEO’su Elon Musk, Corona virüs salgını kapsamında çalışanlarına bir e-posta gönderdi. Endişelenenlerin ve hasta olanların işe gelmek zorunda olmadığını dile getiren Musk mailinde, “Biraz olsun hasta veya rahatsız hissediyorsanız, işe gelmek zorunda değilsiniz. Bunu belirtmek istiyorum. Şahsen ben işte olacağım, ama bu benim kararım. Herhangi bir nedenle evde kalmak istiyorsanız, anlarım” ifadelerinde bulundu. Tesla, daha önce kendini iyi hmeyen veya potansiyel olarak Corona virüsü olan biri olduğunda şirketin uyarılması ve çalışanların evde kalması için talimat vermişti. Musk, Pazartesi günü gönderdiği e-postasında, Corona virüsün neden olduğu hastalık olan COVID-19 için pozitif test yapan herhangi bir Tesla çalışanının şu an için olmadığını, ancak herhangi pozitif bir test sonucu çıktığında şirketi uyaracağını da ekledi.

Tesla’nın CEO’su Elon MuskCorona virüs salgını kapsamında çalışanlarına bir e-posta gönderdi. Endişelenenlerin ve hasta olanların işe gelmek zorunda olmadığını dile getiren Musk mailinde, “Biraz olsun hasta veya rahatsız hissediyorsanız, işe gelmek zorunda değilsiniz. Bunu belirtmek istiyorum. Şahsen ben işte olacağım, ama bu benim kararım. Herhangi bir nedenle evde kalmak istiyorsanız, anlarım” ifadelerinde bulundu. Tesla, daha önce kendini iyi hmeyen veya potansiyel olarak Corona virüsü olan biri olduğunda şirketin uyarılması ve çalışanların evde kalması için talimat vermişti. Musk, Pazartesi günü gönderdiği e-postasında, Corona virüsün neden olduğu hastalık olan COVID-19 için pozitif test yapan herhangi bir Tesla çalışanının şu an için olmadığını, ancak herhangi pozitif bir test sonucu çıktığında şirketi uyaracağını da ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.