DİDEM İNAN'IN RESİM BAŞARISI

KÜLTÜR-SANAT 26.11.2020 - 13:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2016+ kez okundu.
 

DİDEM İNAN'IN RESİM BAŞARISI

ADANA – Çukurova Özel Başkent İlkokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Didem İnan, Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği resim yarışmasında Adana üçüncüsü oldu. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen ‘Öğretmen’ konulu yarışmaya öğrencileriyle birlikte katılan ve 3. olan İnan, ödülünü öğrencileri adına İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun’un elinden aldı. Yarışmada dereceye girmenin sevincini yaşayan İnan, Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun oldu. 5 yıldır Özel Başkent İlkokulunda Görsel Sanatlar Öğretmeni olarak çalışan Didem İnan, duygularını şu sözlerle ifade etti: “Öğrencilerimle hem Türkiye genelinde hem de il bazında yapılan çeşitli resim yarışmalarına katılıyoruz. Geçen sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen "Atatürk ve Cumhuriyet" konulu resim yarışmasında bir öğrencimiz Adana üçüncüsü olmuştu. Bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlenen ve öğretmen kategorisinde katıldığım "Öğretmen" konulu resim yarışmasında üçüncülük ödülü aldım. Resmi, içinde bulunduğumuz zorlu pandemi sürecinde tüm öğretmenlerimizin üstün çabalarını ve emeklerini düşünerek kurguladım. Bu süreç biz öğretmenleri çocuklarımızdan bir süreliğine  fiziken ayırmış olsa da, kalben ve tüm düşüncelerimizle çocuklarımızın yanındaydık. Maalesef süreç devam etmekte ve bizler elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışarak, öğrencilerimize hem akademik hem de sosyal beceriler kazandırmak için çok çalışıyoruz. Emeği geçen tüm değerli öğretmenlerimin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyor, sağlıklı günlerde okullarımıza ve sevgili çocuklarımıza bir an önce kavuşmayı diliyorum.”

ADANA – Çukurova Özel Başkent İlkokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Didem İnan, Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği resim yarışmasında Adana üçüncüsü oldu.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen ‘Öğretmen’ konulu yarışmaya öğrencileriyle birlikte katılan ve 3. olan İnan, ödülünü öğrencileri adına İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun’un elinden aldı.

Yarışmada dereceye girmenin sevincini yaşayan İnan, Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun oldu. 5 yıldır Özel Başkent İlkokulunda Görsel Sanatlar Öğretmeni olarak çalışan Didem İnan, duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Öğrencilerimle hem Türkiye genelinde hem de il bazında yapılan çeşitli resim yarışmalarına katılıyoruz. Geçen sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen "Atatürk ve Cumhuriyet" konulu resim yarışmasında bir öğrencimiz Adana üçüncüsü olmuştu. Bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlenen ve öğretmen kategorisinde katıldığım "Öğretmen" konulu resim yarışmasında üçüncülük ödülü aldım. Resmi, içinde bulunduğumuz zorlu pandemi sürecinde tüm öğretmenlerimizin üstün çabalarını ve emeklerini düşünerek kurguladım. Bu süreç biz öğretmenleri çocuklarımızdan bir süreliğine  fiziken ayırmış olsa da, kalben ve tüm düşüncelerimizle çocuklarımızın yanındaydık. Maalesef süreç devam etmekte ve bizler elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışarak, öğrencilerimize hem akademik hem de sosyal beceriler kazandırmak için çok çalışıyoruz. Emeği geçen tüm değerli öğretmenlerimin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyor, sağlıklı günlerde okullarımıza ve sevgili çocuklarımıza bir an önce kavuşmayı diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.