Doktorları ağlatan not

GÜNDEM 08.04.2020 - 11:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2087+ kez okundu.
 

Doktorları ağlatan not

41 yaşındaki müzisyen, yüksek ateş ve öksürük semptomlarıyla Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne başvurdu. Koronavirüs tedavisine alınan müzisyen, durumu ağırlaşınca yoğun bakıma kaldırıldı. Zamanla iyileşen müzisyen, henüz konuşmakta güçlük çektiği için not yazdı. Notu okuyan doktorlar gözyaşlarına engel olamadı. Notta şu satırlar yazıyordu: “Eşim meraktan ölmüştür, servise çıkacağımı arayıp söylerseniz ömür boyu duacınız olurum.” Birçok ünlü ismin orkestrasında şeflik yapmış, kendi müzik grubu ile de albümler çıkarmış bir müzisyendi. Öksürük ve yüksek ateş semptomları ile geçen hafta Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne geldi. İlk muayenesi ile birlikte tanı kondu: CovId-19 virüsüne yakalanmıştı. 41 yaşındaydı, durumu ağır gözükmüyordu. Servise alındı. Tedavisi sürdüğü sırada, durumu ciddileşti. Nefes almakta güçlük çekiyordu. Yoğun bakım servisine kaldırıldı. Müdahalelere rağmen durumu anbean kötüye gidiyordu. Entübe edildi, solunum cihazına bağlandı. Solunum cihazındaki 9’uncu gününde sağlık durumundaki düzelme doktorları tarafından fark edildi.

41 yaşındaki müzisyen, yüksek ateş ve öksürük semptomlarıyla Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne başvurdu. Koronavirüs tedavisine alınan müzisyen, durumu ağırlaşınca yoğun bakıma kaldırıldı. Zamanla iyileşen müzisyen, henüz konuşmakta güçlük çektiği için not yazdı. Notu okuyan doktorlar gözyaşlarına engel olamadı. Notta şu satırlar yazıyordu: “Eşim meraktan ölmüştür, servise çıkacağımı arayıp söylerseniz ömür boyu duacınız olurum.”

Birçok ünlü ismin orkestrasında şeflik yapmış, kendi müzik grubu ile de albümler çıkarmış bir müzisyendi. Öksürük ve yüksek ateş semptomları ile geçen hafta Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne geldi. İlk muayenesi ile birlikte tanı kondu: CovId-19 virüsüne yakalanmıştı. 41 yaşındaydı, durumu ağır gözükmüyordu. Servise alındı. Tedavisi sürdüğü sırada, durumu ciddileşti. Nefes almakta güçlük çekiyordu. Yoğun bakım servisine kaldırıldı. Müdahalelere rağmen durumu anbean kötüye gidiyordu. Entübe edildi, solunum cihazına bağlandı. Solunum cihazındaki 9’uncu gününde sağlık durumundaki düzelme doktorları tarafından fark edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.