DSP sürpriz yapabilir!

SİYASET 12.02.2019 - 16:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1592+ kez okundu.
 

DSP sürpriz yapabilir!

CHP’li Celal Güven’in aday gösterilmeyince DSP’ye geçip Sarıçam belediye başkan adayı olmasının ardından DSP’nin Çukurova ile Seyhan’da sürpriz yapabileceği ileri sürülüyor.  ARIKAN İSMİ KONUŞULUYOR Seyhan ve Çukurova’da önceki dönemler belediye başkanlığı yapan ve daha önce CHP’den Büyükşehir başkan adayı olan Yıldıray Arıkan’ın DSP’den Çukurova belediye başkan adayı olabileceği konuşuluyor. GELİŞME OLURSA DUYARSINIZ! DSP İl Başkanı Selami Gördebil, CHP’li Arıkan ile Dr. Ahmet Adıgüzel’in adaylığı ile ilgili soruya “Yarın öğleden sonra adaylarımız netleşecek. Çukurova’da ve Seyhan’da aday adaylarımız var, sıkıntı yok. Ancak o söylediğiniz isimler de partimize gelmek istiyor. Gelişme olursa duyarsınız” dedi.

CHP’li Celal Güven’in aday gösterilmeyince DSP’ye geçip Sarıçam belediye başkan adayı olmasının ardından DSP’nin Çukurova ile Seyhan’da sürpriz yapabileceği ileri sürülüyor. 

ARIKAN İSMİ KONUŞULUYOR
Seyhan ve Çukurova’da önceki dönemler belediye başkanlığı yapan ve daha önce CHP’den Büyükşehir başkan adayı olan Yıldıray Arıkan’ın DSP’den Çukurova belediye başkan adayı olabileceği konuşuluyor.
GELİŞME OLURSA DUYARSINIZ!
DSP İl Başkanı Selami Gördebil, CHP’li Arıkan ile Dr. Ahmet Adıgüzel’in adaylığı ile ilgili soruya “Yarın öğleden sonra adaylarımız netleşecek. Çukurova’da ve Seyhan’da aday adaylarımız var, sıkıntı yok. Ancak o söylediğiniz isimler de partimize gelmek istiyor. Gelişme olursa duyarsınız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.