DÜNYA ÇOCUK YOĞUN BAKIM DERNEĞİ YÖNETİMİNE BALCALI’DAN ADAY

GÜNDEM 17.09.2020 - 13:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2351+ kez okundu.
 

DÜNYA ÇOCUK YOĞUN BAKIM DERNEĞİ YÖNETİMİNE BALCALI’DAN ADAY

  Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi  Çocuk Yoğun Bakım Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Dinçer Yıldızdaş Dünya Çocuk Yoğun Bakım Derneğinin Yönetimine Türkiye’den Avrupa Kıtası adayı olarak gösterildi.   ÇOCUK YOĞUN BAKIM ALANINDA DÜNYANIN EN PRESTİJLİ DERNEĞİ Dünya Pediatrik Yoğun ve Yoğun Bakım Dernekleri Federasyonu, Pediatrik Yoğun ve Kritik Bakım alanında eğitim ve araştırmayı teşvik eden en organize dernek olarak kabul ediliyor. Ayrıca bu dernek Çocuk Yoğun Bakım alanında dünyanın en prestijli derneği olarak biliniyor.   Dünya Çocuk Yoğun Bakım Derneği, Pediatrik Yoğun ve Kritik Bakım ulusal ve bölgesel organizasyonlarının geliştirilmesine ve oluşturulmasına da yardımcı oluyor.   Aday gösterilmesi ile ilgili bir açıklama yapan Prof. Dr. Dinçer Yıldızdaş, böyle önemli bir göreve aday olarak gösterilmenin gurur verici olduğunu dile getirerek, seçilmem durumunda Dünya Çocuk Yoğun Bakım Derneğinde Avrupa’yı temsil etmenin hem ülkemiz hem üniversitemiz, hem de hastanemiz adına mutluluk verici olacaktır ifadesini kulandı.   Dünya Çocuk Yoğun Bakım Derneği yönetimi için aday gösterme süresi 2 Ekim’de sona eriyor. 12 Ekim de yapılacak oylamanın ardından ise 26 Ekim’de ise Dünya Çocuk Yoğun Bakım Derneği’nin yeni yönetimi belli olacak.      

 

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi  Çocuk Yoğun Bakım Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Dinçer Yıldızdaş Dünya Çocuk Yoğun Bakım Derneğinin Yönetimine Türkiye’den Avrupa Kıtası adayı olarak gösterildi.

 

ÇOCUK YOĞUN BAKIM ALANINDA DÜNYANIN EN PRESTİJLİ DERNEĞİ

Dünya Pediatrik Yoğun ve Yoğun Bakım Dernekleri Federasyonu, Pediatrik Yoğun ve Kritik Bakım alanında eğitim ve araştırmayı teşvik eden en organize dernek olarak kabul ediliyor. Ayrıca bu dernek Çocuk Yoğun Bakım alanında dünyanın en prestijli derneği olarak biliniyor.

 

Dünya Çocuk Yoğun Bakım Derneği, Pediatrik Yoğun ve Kritik Bakım ulusal ve bölgesel organizasyonlarının geliştirilmesine ve oluşturulmasına da yardımcı oluyor.

 

Aday gösterilmesi ile ilgili bir açıklama yapan Prof. Dr. Dinçer Yıldızdaş, böyle önemli bir göreve aday olarak gösterilmenin gurur verici olduğunu dile getirerek, seçilmem durumunda Dünya Çocuk Yoğun Bakım Derneğinde Avrupa’yı temsil etmenin hem ülkemiz hem üniversitemiz, hem de hastanemiz adına mutluluk verici olacaktır ifadesini kulandı.

 

Dünya Çocuk Yoğun Bakım Derneği yönetimi için aday gösterme süresi 2 Ekim’de sona eriyor. 12 Ekim de yapılacak oylamanın ardından ise 26 Ekim’de ise Dünya Çocuk Yoğun Bakım Derneği’nin yeni yönetimi belli olacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.