Dünya madencilik sektörü Adana’da buluşuyor

GÜNDEM 02.10.2019 - 15:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1082+ kez okundu.
 

Dünya madencilik sektörü Adana’da buluşuyor

‘Uluslararası Maden İşletmelerinde İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Sempozyumu-2019’ Adana’da gerçekleşiyor
  ADANA – Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Maden Mühendisleri Odası Adana Şubesi, dünya genelinde yankı uyandıracak önemli bir sempozyuma ev sahipliği yapıyor. Maden Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Mehmet Yılmaz, ‘Uluslararası Maden İşletmelerinde İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Sempozyumu-2019’u Türkiye’de ve Adana’da gerçekleştirecek olmalarından duyduğu gururu paylaştı. 6 ÜLKEDEN KATILIM… 3-4 Ekim 2019 günlerinde Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi’nde uluslararası alanda çalışma gerçekleştiren, Polonya, Yunanistan, Almanya, Azerbaycan, İran ve Slovenya’dan 6 yabancı çağrılı konuşmacı ve 50’nin üzerinde bildirinin sunulacağı sempozyum kapsamında fotoğraf yarışması ödüllerinin de verileceğini belirten Yılmaz, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Maden Mühendisleri Odası Genel Başkanı Ayhan Yüksel, İlçe Belediye Başkanları, TMMOB’ye bağlı odaların Adana Şube Başkanları ve üyelerinin de katılması beklenen, Türkiye genelinden yüzlerce konuğun yer alacağı sempozyumun Adana ve Türkiye madenciliğin gelişimi adına önemli bir kazanım olacağını söyledi. KURUM TEMSİLCİLERİ DE KATILIYOR… Madencilik sektöründe güvenliğin, stratejinin, güç ve fırsatların ele alınacağı sempozyumda sağlık ve güvenliğin de masaya yatırılacağını dile getiren Yılmaz, Türkiye Kömür İşletmesi (TKİ), Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA), Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG), Eti Maden İşletmeleri ve işçi sendikaları temsilcilerinin de bulunacağı sempozyumda tüm Adanalıları ve basın mensuplarını aralarında görmekten duyacağı mutluluğu paylaştı.     ULUSLAR ARASI MADEN İŞLETMELERİNDE İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU 3-4 Ekim 2019 – ÇÜ MİTHAT ÖZSAN AMFİSİ Sempozyum Başlama saati 3 Ekim 2019 Perşembe saat 10.00
‘Uluslararası Maden İşletmelerinde İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Sempozyumu-2019’ Adana’da gerçekleşiyor

 

ADANA – Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Maden Mühendisleri Odası Adana Şubesi, dünya genelinde yankı uyandıracak önemli bir sempozyuma ev sahipliği yapıyor. Maden Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Mehmet Yılmaz, ‘Uluslararası Maden İşletmelerinde İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Sempozyumu-2019’u Türkiye’de ve Adana’da gerçekleştirecek olmalarından duyduğu gururu paylaştı.
6 ÜLKEDEN KATILIM…

3-4 Ekim 2019 günlerinde Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi’nde uluslararası alanda çalışma gerçekleştiren, Polonya, Yunanistan, Almanya, Azerbaycan, İran ve Slovenya’dan 6 yabancı çağrılı konuşmacı ve 50’nin üzerinde bildirinin sunulacağı sempozyum kapsamında fotoğraf yarışması ödüllerinin de verileceğini belirten Yılmaz, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Maden Mühendisleri Odası Genel Başkanı Ayhan Yüksel, İlçe Belediye Başkanları, TMMOB’ye bağlı odaların Adana Şube Başkanları ve üyelerinin de katılması beklenen, Türkiye genelinden yüzlerce konuğun yer alacağı sempozyumun Adana ve Türkiye madenciliğin gelişimi adına önemli bir kazanım olacağını söyledi.
KURUM TEMSİLCİLERİ DE KATILIYOR…

Madencilik sektöründe güvenliğin, stratejinin, güç ve fırsatların ele alınacağı sempozyumda sağlık ve güvenliğin de masaya yatırılacağını dile getiren Yılmaz, Türkiye Kömür İşletmesi (TKİ), Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA), Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG), Eti Maden İşletmeleri ve işçi sendikaları temsilcilerinin de bulunacağı sempozyumda tüm Adanalıları ve basın mensuplarını aralarında görmekten duyacağı mutluluğu paylaştı.

 

 

ULUSLAR ARASI MADEN İŞLETMELERİNDE
İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU
3-4 Ekim 2019 – ÇÜ MİTHAT ÖZSAN AMFİSİ
Sempozyum Başlama saati
3 Ekim 2019 Perşembe saat 10.00

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.