EFSANE BAŞKANI UĞURLADIK

GÜNDEM 14.01.2018 - 13:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2003+ kez okundu.
 

EFSANE BAŞKANI UĞURLADIK

  DUALAR VE GÖZYAŞLARIYLA  Adana spor camiasının "Ali Babası" olarak bilinen, 27 yıl aralıksız Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) başkanlığı yapan 72 yaşındaki Ali Gülleri, tedavi gördüğü Yüreğir Başkent Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu. Gülleri’nin cenazesi dün dualar ve gözyaşları arasında Kabasakal mezarlığında toprağa verildi.  AMATÖR SPORA KATKISI BÜYÜKTÜ  Amatör sporlara yaptığı katkıyla dikkat çeken Adana'da spor ile uğraşan herkesin yakından tanıdığı Ali Gülleri, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakıma kaldırılan Gülleri, kurtarılamadı.  Gülleri, aynı zamanda Adana Demirspor kulübünün geçmiş dönemlerde yönetim kurulu üyeliğini de yaptı. Gülleri'nin cenazesi dün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kabasakal mezarlığında defnedildi.

 

DUALAR VE GÖZYAŞLARIYLA 
Adana spor camiasının "Ali Babası" olarak bilinen, 27 yıl aralıksız Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) başkanlığı yapan 72 yaşındaki Ali Gülleri, tedavi gördüğü Yüreğir Başkent Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu. Gülleri’nin cenazesi dün dualar ve gözyaşları arasında Kabasakal mezarlığında toprağa verildi. 
AMATÖR SPORA KATKISI BÜYÜKTÜ 
Amatör sporlara yaptığı katkıyla dikkat çeken Adana'da spor ile uğraşan herkesin yakından tanıdığı Ali Gülleri, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakıma kaldırılan Gülleri, kurtarılamadı.  Gülleri, aynı zamanda Adana Demirspor kulübünün geçmiş dönemlerde yönetim kurulu üyeliğini de yaptı. Gülleri'nin cenazesi dün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kabasakal mezarlığında defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.