El ele verdiler, Seyhan’ı temizlediler

GÜNDEM 16.09.2020 - 14:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1881+ kez okundu.
 

El ele verdiler, Seyhan’ı temizlediler

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Dünya Çöp Toplama ve Temizlik günü”nde farkındalık oluşumuna katkı vermek amacıyla, Meclis üyeleri, Belediye bürokratları, Muhtarlar ve gönüllü vatandaşlarla birlikte çöp topladı.
  Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Dünya Çöp Toplama ve Temizlik Günü”nde farkındalık oluşturmak amacıyla Meclis üyeleri, Belediye Bürokratları, personel, Muhtarlar, CHP il, ilçe Kadın ve Gençlik kolları üyeleri,  Çevreciler ve gönüllü vatandaşla birlikte çöp toplama etkinliğine katıldı. Dünya genelinde doğaya atılmış çöpleri temizlemek ve çevre kirliliği hakkında farkındalık oluşumuna katkı vermek amacıyla her yıl 15 Eylül’de düzenlenen “Dünya Çöp Toplama ve Temizlik Günü”  çöp toplama etkinliği, Seyhan Belediyesinin öncülüğünde gerçekleştirildi. TEMİZ ÇEVRE İÇİN FARKINDALIK OLUŞTURULDU  “Dünya Çöp Toplama ve Temizlik Günü”nde Bahçeşehir Mahallesi’nde gerçekleştirilen “Çöp Toplama Etkinliği”ne katılım yüksek oldu. Başkan Akay ve beraberindekiler, Mahallede, sokaklarda ve açık alanda çöp topladı. Hijyen kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen “Çöp Toplama Etkinliği’nde çevreye duyarlılık mesajı verildi. AKAY’DAN “TEMİZ ÇEVRE HAKKI” VURGUSU Vatandaşlardan çevreye duyarlı olmalarını beklediklerini ifade eden Başkan Akay, “Dünya Çöp Toplama Günü nedeniyle biz de Meclis üyelerimiz ve gönüllülerle birlikte konuya dikkat çekmek amacıyla bizzat çöp topladık. Pandemi nedeniyle hijyen kurallarına uymak kadar temiz çevre de çok önemli hale geldi. Belediye ekiplerimiz bu konuda üzerine düşeni yapıyor. Ancak bireylerin de hijyen kurallarına uydukları gibi, temiz bir çevre oluşumuna katkı vermeleri gerekiyor. Bizim her zaman dile getirdiğimiz gibi ‘temiz bir çevre için haydi hep beraber temizleyelim’ diyor, halkımızın katkılarını bekliyoruz.” dedi.   
Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Dünya Çöp Toplama ve Temizlik günü”nde farkındalık oluşumuna katkı vermek amacıyla, Meclis üyeleri, Belediye bürokratları, Muhtarlar ve gönüllü vatandaşlarla birlikte çöp topladı.

 

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Dünya Çöp Toplama ve Temizlik Günü”nde farkındalık oluşturmak amacıyla Meclis üyeleri, Belediye Bürokratları, personel, Muhtarlar, CHP il, ilçe Kadın ve Gençlik kolları üyeleri,  Çevreciler ve gönüllü vatandaşla birlikte çöp toplama etkinliğine katıldı.

Dünya genelinde doğaya atılmış çöpleri temizlemek ve çevre kirliliği hakkında farkındalık oluşumuna katkı vermek amacıyla her yıl 15 Eylül’de düzenlenen “Dünya Çöp Toplama ve Temizlik Günü”  çöp toplama etkinliği, Seyhan Belediyesinin öncülüğünde gerçekleştirildi.

TEMİZ ÇEVRE İÇİN FARKINDALIK OLUŞTURULDU 

“Dünya Çöp Toplama ve Temizlik Günü”nde Bahçeşehir Mahallesi’nde gerçekleştirilen “Çöp Toplama Etkinliği”ne katılım yüksek oldu. Başkan Akay ve beraberindekiler, Mahallede, sokaklarda ve açık alanda çöp topladı. Hijyen kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen “Çöp Toplama Etkinliği’nde çevreye duyarlılık mesajı verildi.

AKAY’DAN “TEMİZ ÇEVRE HAKKI” VURGUSU

Vatandaşlardan çevreye duyarlı olmalarını beklediklerini ifade eden Başkan Akay, “Dünya Çöp Toplama Günü nedeniyle biz de Meclis üyelerimiz ve gönüllülerle birlikte konuya dikkat çekmek amacıyla bizzat çöp topladık. Pandemi nedeniyle hijyen kurallarına uymak kadar temiz çevre de çok önemli hale geldi. Belediye ekiplerimiz bu konuda üzerine düşeni yapıyor. Ancak bireylerin de hijyen kurallarına uydukları gibi, temiz bir çevre oluşumuna katkı vermeleri gerekiyor. Bizim her zaman dile getirdiğimiz gibi ‘temiz bir çevre için haydi hep beraber temizleyelim’ diyor, halkımızın katkılarını bekliyoruz.” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.