Elifnaz Tozkoparan, toplum için çalışacak

SİYASET 04.02.2019 - 15:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2609+ kez okundu.
 

Elifnaz Tozkoparan, toplum için çalışacak

    ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Adayı Elifnaz Tozkoparan, aday adaylık sürecinde kendisine destek olan tüm partililerine içtenlikle teşekkür etti. Yüreğir Belediye Meclis üyesi adaylığı için gerçekleşen eğilim yoklamasında 4. Sırada yer almanın gururunu yaşayan genç meclis üyesi adayı Tozkoparan, Yüreğir’in makus talihini yenebilmesi için CHP çatısı altında tüm örgütleriyle birlikte büyük bir mücadele vereceğini söyledi. CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Kamuran Karaca’nın başkan olabilmesi ve ilçede daha çok meclis üyesi çıkarabilmenin birlik ve beraberlikle, daha çok çalışmakla ve her kesime ulaşmakla gerçekleşeceğine inandığını belirten Tozkoparan, “Yüreğirli hemşehrilerim her şeyin en iyisine layık” dedi. Yüreğir ilçesinde doğup büyüyen, ilçenin her mahallesinin tozunu yutmuş Türkiye’nin en genç meclis üyesi adaylarından biri olmanın da önemli bir sorumluluk olduğuna dikkat çeken Tozkoparan, “31 Mart’ta başta Yüreğirimiz olmak üzere Adana Büyükşehir ve diğer tüm ilçelerimizde sosyal demokrat bir anlayışın belediyelere hakim olması ve halkçı belediyeciliğin tüm kesimlere yansıtılması için var gücümle mücadele edeceğim” dedi. Tozkoparan, parti yöneticilerine, ailesine, arkadaşlarına, kendisine destek olan olmayan partililerine layık olacağını, toplumsal mücadelede en ön saflarda yürüyeceğine söz verdi.

 

 

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Adayı Elifnaz Tozkoparan, aday adaylık sürecinde kendisine destek olan tüm partililerine içtenlikle teşekkür etti.

Yüreğir Belediye Meclis üyesi adaylığı için gerçekleşen eğilim yoklamasında 4. Sırada yer almanın gururunu yaşayan genç meclis üyesi adayı Tozkoparan, Yüreğir’in makus talihini yenebilmesi için CHP çatısı altında tüm örgütleriyle birlikte büyük bir mücadele vereceğini söyledi.

CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Kamuran Karaca’nın başkan olabilmesi ve ilçede daha çok meclis üyesi çıkarabilmenin birlik ve beraberlikle, daha çok çalışmakla ve her kesime ulaşmakla gerçekleşeceğine inandığını belirten Tozkoparan, “Yüreğirli hemşehrilerim her şeyin en iyisine layık” dedi.

Yüreğir ilçesinde doğup büyüyen, ilçenin her mahallesinin tozunu yutmuş Türkiye’nin en genç meclis üyesi adaylarından biri olmanın da önemli bir sorumluluk olduğuna dikkat çeken Tozkoparan, “31 Mart’ta başta Yüreğirimiz olmak üzere Adana Büyükşehir ve diğer tüm ilçelerimizde sosyal demokrat bir anlayışın belediyelere hakim olması ve halkçı belediyeciliğin tüm kesimlere yansıtılması için var gücümle mücadele edeceğim” dedi.

Tozkoparan, parti yöneticilerine, ailesine, arkadaşlarına, kendisine destek olan olmayan partililerine layık olacağını, toplumsal mücadelede en ön saflarda yürüyeceğine söz verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.