ELSA AVRUPA GENÇ HUKUKÇULAR DERNEĞİ ADANA ŞUBESİ, KÜÇÜK’Ü ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 26.11.2019 - 14:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2107+ kez okundu.
 

ELSA AVRUPA GENÇ HUKUKÇULAR DERNEĞİ ADANA ŞUBESİ, KÜÇÜK’Ü ZİYARET ETTİ

  Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan Olağan Genel Kurulun ardından oluşan ELSA Avrupa Genç Hukukçular Derneği Adana Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinden Genel Sekreter Stajyer Avukat Kayhan Temur, Başkan Yardımcısı İpek Palamut, Başkan Yardımcısı Stajyer Avukat Efsun Eryürek ve dernek direktörleri Stajyer Avukat Merve Oktay ve Stajyer Avukat İpek Dirim Kara, genel kurul sonrası ilk olarak Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük’e nezaket ziyaretinde bulundular. Baro Başkanı Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, baronun faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. ELSA yönetim kurulu üyeleri Baro Başkanı ile tanıştırıldı. Derneğin yapısı, işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi, Görüşme esnasına Baro Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nevzat Elçi ve Baro mensubu Av. İskender Gökçeli de hazır bulundular. Ziyaret Baro Başkanı Av. Veli Küçük’e çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.  

 

Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan Olağan Genel Kurulun ardından oluşan ELSA Avrupa Genç Hukukçular Derneği Adana Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinden Genel Sekreter Stajyer Avukat Kayhan Temur, Başkan Yardımcısı İpek Palamut, Başkan Yardımcısı Stajyer Avukat Efsun Eryürek ve dernek direktörleri Stajyer Avukat Merve Oktay ve Stajyer Avukat İpek Dirim Kara, genel kurul sonrası ilk olarak Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, baronun faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

ELSA yönetim kurulu üyeleri Baro Başkanı ile tanıştırıldı. Derneğin yapısı, işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi,

Görüşme esnasına Baro Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nevzat Elçi ve Baro mensubu Av. İskender Gökçeli de hazır bulundular.

Ziyaret Baro Başkanı Av. Veli Küçük’e çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.