Emine Gücek, Tıbbi Astroloji Seminerleri ile bir ilke imza attı

28.02.2018 - 08:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3076+ kez okundu.
 

Emine Gücek, Tıbbi Astroloji Seminerleri ile bir ilke imza attı

  Astroloji, bitkiler ve mitoloji bağlantılı araştırmalarını “Bitkiler Astroloji &Mitoloji ve Tıbbi Astroloji”  kitapta toplayan Araştırmacı-Yazar Emine Gücek,  Özülkü Hastaneler Grubu doktorlarına Tıbbi Astroloji konulu seminerler verdi.   ASTROLOJİ VE TIP BAĞLANTISI Araştırmacı-Yazar ve Astroloji Uzmanı Gücek, bu seminerlerle astroloji ve tıp bağlantılı uzun süren araştırma ve incelemelerini doktorlarla paylaşarak Türkiye’de bir ilke imza attı.  ASTROLOJİ VE MİTOLOJİ EĞİTİMLERİ VERİYOR Konuya dair uzun yıllardır araştırmalar yapan Emine Gücek şu an Adana dışında ülkenin ve dünyanın farklı yerlerinde de astroloji ve mitoloji eğitimleri veriyor. Eğitim ve seminerlerinde astroloji, mitoloji, Göbeklitepe, Ezoterizm, bitki şifacılığı konularında Güney Adana, Kızılay, Yıldız Rotary kulüpleri ile Ziyapaşa Lions Kulübü, Almanya Bremen ve Çevresi Alevi Kültür Federasyonu’nda seminerler vermeyi sürdürüyor.  2012 yılında temel ve ileri seviye astroloji eğitimlerini başarıyla tamamlayıp Astroloji Akademisi’nden mezun olan Emine Gücek, halen kişisel ve kurumsal astrolojik danışmanlık yapmakta, ülkenin farklı illerinde astroloji, mitoloji konulu seminerler ve eğitimler vermektedir. Halen Adana’da 4 ayrı sınıf oluşturup astroloji eğitimleri vermektedir

 

Astroloji, bitkiler ve mitoloji bağlantılı araştırmalarını “Bitkiler Astroloji &Mitoloji ve Tıbbi Astroloji”  kitapta toplayan Araştırmacı-Yazar Emine Gücek,  Özülkü Hastaneler Grubu doktorlarına Tıbbi Astroloji konulu seminerler verdi. 
 ASTROLOJİ VE TIP BAĞLANTISI
Araştırmacı-Yazar ve Astroloji Uzmanı Gücek, bu seminerlerle astroloji ve tıp bağlantılı uzun süren araştırma ve incelemelerini doktorlarla paylaşarak Türkiye’de bir ilke imza attı. 
ASTROLOJİ VE MİTOLOJİ EĞİTİMLERİ VERİYOR
Konuya dair uzun yıllardır araştırmalar yapan Emine Gücek şu an Adana dışında ülkenin ve dünyanın farklı yerlerinde de astroloji ve mitoloji eğitimleri veriyor. Eğitim ve seminerlerinde astroloji, mitoloji, Göbeklitepe, Ezoterizm, bitki şifacılığı konularında Güney Adana, Kızılay, Yıldız Rotary kulüpleri ile Ziyapaşa Lions Kulübü, Almanya Bremen ve Çevresi Alevi Kültür Federasyonu’nda seminerler vermeyi sürdürüyor. 
2012 yılında temel ve ileri seviye astroloji eğitimlerini başarıyla tamamlayıp Astroloji Akademisi’nden mezun olan Emine Gücek, halen kişisel ve kurumsal astrolojik danışmanlık yapmakta, ülkenin farklı illerinde astroloji, mitoloji konulu seminerler ve eğitimler vermektedir. Halen Adana’da 4 ayrı sınıf oluşturup astroloji eğitimleri vermektedir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.