Emniyet Müdürü İnci’ye Gündoğdu’yu anlattı

GÜNDEM 21.07.2020 - 14:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2466+ kez okundu.
 

Emniyet Müdürü İnci’ye Gündoğdu’yu anlattı

Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, beraberinde Vakıf Genel Sekreteri Gazi Kara ile Adana’nın yeni emniyet müdürü Doğan İnci’yi ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Dr. Gökhan Gündoğdu, görüşmede Emniyet Müdürü Doğan İnci’ye Gündoğdu Okulları ile Vakfın yaptığı işleri anlattı. Gökhan Gündoğdu, tecrübeli eğitim ve teknik kadroları ile Pandemi sürecindeki online dersleri başarı ile verdiklerini ifade edip, “Herzaman teknoloji konusunda ilkleri sunan bir okul olarak bu süreci de başarı ile geçtik. Binlerce öğrencimize kesintisiz ve teknolojik sistemle ders verdik. Bu konuda tüm ekip arkadaşlarımı sizlerin nezdinde bir kez daha kutluyorum” dedi. Dr. Gökhan Gündoğdu, “Vakıf olarak Adana’mıza ve ülkemize yararlı olma gayretindeyiz. Bu konuda emniyet teşkilatımızın da yanında olduğumuzu bilmenizi isteriz” diye konuştu. EN KISA ZAMANDA ZİYARET EDECEĞİM Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ise Gökhan Gündoğdu’ya ziyaretleri için teşekkür ettiğini belirtip, “Eğitim öğretim başladığında en kısa zamanda Gündoğdu Koleji’ni ziyaret edip daha yakından görmek istiyorum. Başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.        

Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, beraberinde Vakıf Genel Sekreteri Gazi Kara ile Adana’nın yeni emniyet müdürü Doğan İnci’yi ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Dr. Gökhan Gündoğdu, görüşmede Emniyet Müdürü Doğan İnci’ye Gündoğdu Okulları ile Vakfın yaptığı işleri anlattı. Gökhan Gündoğdu, tecrübeli eğitim ve teknik kadroları ile Pandemi sürecindeki online dersleri başarı ile verdiklerini ifade edip, “Herzaman teknoloji konusunda ilkleri sunan bir okul olarak bu süreci de başarı ile geçtik. Binlerce öğrencimize kesintisiz ve teknolojik sistemle ders verdik. Bu konuda tüm ekip arkadaşlarımı sizlerin nezdinde bir kez daha kutluyorum” dedi.

Dr. Gökhan Gündoğdu, “Vakıf olarak Adana’mıza ve ülkemize yararlı olma gayretindeyiz. Bu konuda emniyet teşkilatımızın da yanında olduğumuzu bilmenizi isteriz” diye konuştu.

EN KISA ZAMANDA ZİYARET EDECEĞİM

Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ise Gökhan Gündoğdu’ya ziyaretleri için teşekkür ettiğini belirtip, “Eğitim öğretim başladığında en kısa zamanda Gündoğdu Koleji’ni ziyaret edip daha yakından görmek istiyorum. Başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.