EMO’da Mak güven tazeledi

GÜNDEM 17.01.2018 - 14:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2452+ kez okundu.
 

EMO’da Mak güven tazeledi

  ADANA – Türk Mimar Mühendisler Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Adana Şubesi’nin 17. Olağan Genel Kurulu’nda Mehmet Mak’ın başkanlığındaki Demokrat Mühendisler grubu yeniden göreve seçildi. Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde cumartesi günü gerçekleştirilen ve Şube Başkanı Mehmet Mak’ın açış konuşmasıyla başlayan genel kurula, CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, KESK’e bağlı sendikaların başkanları ve yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, demokratik kitle örgütlerinin başkan ve yöneticileri,  TMMOB’a bağlı odaların başkanları ve yöneticileri de katıldı. EMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Gündoğan ve TMMOB Yürütme Kurulu Üyesi Cengiz Göltaş`ın da konuşma yaptı. Genel kurulun ikinci gününde EMO Adana Şube binasında tek liste ile gidilen seçimler sonucunda Mehmet Mak başkanlığında, Derya Olpak Kadeş, Mustafa Ergen, Selçuk Özdoğan, Fikriye Yaman, Özlem Ekemen, Erol Ayas’tan oluşan Demokrat Mühendisler yönetim kuruluna seçildi. Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine ise Cem Hüzmeli, İbrahim Efdal Çiçekdemir, Duran Kaya, Barış Cem Özdoğan, Evrim Deniz Yurtsever, Oral Özkartal ve Can Okumuş seçilirken, Şükrü Sarımsakçı, Mevlüt Bulgur ve Nihat Harman Şube denetçileri oldu. Vehbi Levender Akköse, Cihan Hüzmeli ve Cihan Çulha da şube yedek denetçileri olarak seçildi.

 

ADANA – Türk Mimar Mühendisler Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Adana Şubesi’nin 17. Olağan Genel Kurulu’nda Mehmet Mak’ın başkanlığındaki Demokrat Mühendisler grubu yeniden göreve seçildi.

Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde cumartesi günü gerçekleştirilen ve Şube Başkanı Mehmet Mak’ın açış konuşmasıyla başlayan genel kurula, CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, KESK’e bağlı sendikaların başkanları ve yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, demokratik kitle örgütlerinin başkan ve yöneticileri,  TMMOB’a bağlı odaların başkanları ve yöneticileri de katıldı. EMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Gündoğan ve TMMOB Yürütme Kurulu Üyesi Cengiz Göltaş`ın da konuşma yaptı.

Genel kurulun ikinci gününde EMO Adana Şube binasında tek liste ile gidilen seçimler sonucunda Mehmet Mak başkanlığında, Derya Olpak Kadeş, Mustafa Ergen, Selçuk Özdoğan, Fikriye Yaman, Özlem Ekemen, Erol Ayas’tan oluşan Demokrat Mühendisler yönetim kuruluna seçildi.

Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine ise Cem Hüzmeli, İbrahim Efdal Çiçekdemir, Duran Kaya, Barış Cem Özdoğan, Evrim Deniz Yurtsever, Oral Özkartal ve Can Okumuş seçilirken, Şükrü Sarımsakçı, Mevlüt Bulgur ve Nihat Harman Şube denetçileri oldu. Vehbi Levender Akköse, Cihan Hüzmeli ve Cihan Çulha da şube yedek denetçileri olarak seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.