En büyüklerin tercihi yine Technopc oldu

23.01.2019 - 17:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1871+ kez okundu.
 

En büyüklerin tercihi yine Technopc oldu

  Türkiye’nin bilim ve teknoloji dalında ilk ‘Yerli Malı Belgesi’ne sahip olan Technopc, 2018 yılını birçok alanda yaptığı yenilikler ve büyüme ile tamamladı. İstanbul Havalimanı’nda, MÜSİAD’ın yeni binasında, şehir hastaneleri ve Kuzey Marmara Okuma Sistemleri’nde de Technopc ürünleri tercih edilirken, şirket bir yandan yeni ürünler geliştirdi bir yandan da sektördeki gelişmeleri etkinliklere katılarak takip etti 1998 yılında Yücel Elektrik Elektronik olarak ticari hayatına başlayan vizyon ve markalaşmanın gerekliliği sonucunda geçtiğimiz yıl unvanını Technopc olarak tescilleyen Türkiye’nin teknoloji şirketi, hızlı büyümesini sürdürüyor. Yüzde 100 yerli üretimleriyle bilim ve teknoloji dalında ilk ‘Yerli Malı Belgesi’ni alan Technopc’nin ürünleri, kalitesiyle dünyanın en büyüğü olan İstanbul Havalimanı’nda da tercih sebebi oldu. Havalimanındaki farklı tipte bilgisayarların üretimi ve desteği Technopc tarafından sağlandı. Aynı zamanda 9 bin üyesi olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği de (MÜSİAD) yeni teknolojik binasında Technopc ürünlerine güvendi. Arena ile dev iş birliği 2018’de 8’inci Nesil Mini PC, All In One, Panel PC, Endüstriyel PC ve tabletler, Workstation, Güvenli Depolama Sistemi NAS ve Firewall gibi yeni ürünlerini pazara sunan Technopc, şehir hastanelerine medikal çözümler sunmaya devam ediyor. Kuzey Marmara Otoyolu’nun Özel Okuma Sistemleri’nde en iyi test sonuçları ve performansı ile rakiplerini geride bırakan şirket, Arena ile iş birliğine imza atarak da büyümesini katladı. Adile Sultan Sarayı’nda düzenlenen organizasyonla sektörde 20. yılını geride bırakan teknoloji devi, bu büyümenin getirdiği gereksinim ile 3 bin m2 ’lik yeni kapalı binasına taşınarak üretimde bant sistemi, showroom, Ar-Ge bölümleri ile daha kapsamlı üretim alanları yarattı.   Etkinliklerle dolu bir yıl Şirket, bu gelişmelerin içinde etkinlik takvimini de oldukça verimli bir şekilde doldurmayı başardı. HIMSS Eurasia EMRAM Eğitim Konferansı ve Sağlık Bilişim Fuarı, OHSAD-Sağlıkta Ortak Çözüm Toplantıları, Kamu Bilişim-Antalya Kamu Bilişim Zirvesi, 17. MÜSİAD EXPO, BTK-Uluslararası Elektronik Haberleşme Düzenleyiciler Konferansı ve TP’18 Bilişim Profesyonelleri toplantıları bunlardan yalnızca bazıları oldu.      

 

Türkiye’nin bilim ve teknoloji dalında ilk ‘Yerli Malı Belgesi’ne sahip olan Technopc, 2018 yılını birçok alanda yaptığı yenilikler ve büyüme ile tamamladı. İstanbul Havalimanı’nda, MÜSİAD’ın yeni binasında, şehir hastaneleri ve Kuzey Marmara Okuma Sistemleri’nde de Technopc ürünleri tercih edilirken, şirket bir yandan yeni ürünler geliştirdi bir yandan da sektördeki gelişmeleri etkinliklere katılarak takip etti

1998 yılında Yücel Elektrik Elektronik olarak ticari hayatına başlayan vizyon ve markalaşmanın gerekliliği sonucunda geçtiğimiz yıl unvanını Technopc olarak tescilleyen Türkiye’nin teknoloji şirketi, hızlı büyümesini sürdürüyor. Yüzde 100 yerli üretimleriyle bilim ve teknoloji dalında ilk ‘Yerli Malı Belgesi’ni alan Technopc’nin ürünleri, kalitesiyle dünyanın en büyüğü olan İstanbul Havalimanı’nda da tercih sebebi oldu. Havalimanındaki farklı tipte bilgisayarların üretimi ve desteği Technopc tarafından sağlandı. Aynı zamanda 9 bin üyesi olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği de (MÜSİAD) yeni teknolojik binasında Technopc ürünlerine güvendi.

Arena ile dev iş birliği

2018’de 8’inci Nesil Mini PC, All In One, Panel PC, Endüstriyel PC ve tabletler, Workstation, Güvenli Depolama Sistemi NAS ve Firewall gibi yeni ürünlerini pazara sunan Technopc, şehir hastanelerine medikal çözümler sunmaya devam ediyor. Kuzey Marmara Otoyolu’nun Özel Okuma Sistemleri’nde en iyi test sonuçları ve performansı ile rakiplerini geride bırakan şirket, Arena ile iş birliğine imza atarak da büyümesini katladı.

Adile Sultan Sarayı’nda düzenlenen organizasyonla sektörde 20. yılını geride bırakan teknoloji devi, bu büyümenin getirdiği gereksinim ile 3 bin m2 ’lik yeni kapalı binasına taşınarak üretimde bant sistemi, showroom, Ar-Ge bölümleri ile daha kapsamlı üretim alanları yarattı.

 

Etkinliklerle dolu bir yıl

Şirket, bu gelişmelerin içinde etkinlik takvimini de oldukça verimli bir şekilde doldurmayı başardı. HIMSS Eurasia EMRAM Eğitim Konferansı ve Sağlık Bilişim Fuarı, OHSAD-Sağlıkta Ortak Çözüm Toplantıları, Kamu Bilişim-Antalya Kamu Bilişim Zirvesi, 17. MÜSİAD EXPO, BTK-Uluslararası Elektronik Haberleşme Düzenleyiciler Konferansı ve TP’18 Bilişim Profesyonelleri toplantıları bunlardan yalnızca bazıları oldu.      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.