En minik Finalliler büyüklerini unutmadı

GENÇLİK 07.04.2016 - 19:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1520+ kez okundu.
 

En minik Finalliler büyüklerini unutmadı

ADANA-Adana Final Anaokulu öğrencileri Yaşlılar Haftası’nda büyüklerini unutmadı. Önce okul bahçesinde kermes düzenleyen minik öğrenciler, elde ettikleri gelirle aldıkları hediyeleri Adana Huzurevi’nde yaşayan büyüklerine verdi.   Final Anaokulu velileri, öğrencileri ve öğretmenlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen kermeste öğrenciler, hem kendi ürünlerini satmanın hem de alışveriş yapmanın keyfini yaşadılar. Çocuklar kazandıkları paralarla huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler aldı ve hediyeleri büyüklerinin ellerini öperek kendileri verdi. Öğrencilerin ziyaretinden dolayı oldukça mutlu oldukları gözlenen huzurevi sakinleri, zaman zaman duygu dolu anlar da yaşadı. Bir süre huzurevinde yaşayan büyükleri ile sohbet eden öğrenciler, her sene  ziyaret sözü vererek huzurevinden ayrıldı.(EGEMEN)    

ADANA-Adana Final Anaokulu öğrencileri Yaşlılar Haftası’nda büyüklerini unutmadı. Önce okul bahçesinde kermes düzenleyen minik öğrenciler, elde ettikleri gelirle aldıkları hediyeleri Adana Huzurevi’nde yaşayan büyüklerine verdi.

 

Final Anaokulu velileri, öğrencileri ve öğretmenlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen kermeste öğrenciler, hem kendi ürünlerini satmanın hem de alışveriş yapmanın keyfini yaşadılar. Çocuklar kazandıkları paralarla huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler aldı ve hediyeleri büyüklerinin ellerini öperek kendileri verdi.

Öğrencilerin ziyaretinden dolayı oldukça mutlu oldukları gözlenen huzurevi sakinleri, zaman zaman duygu dolu anlar da yaşadı. Bir süre huzurevinde yaşayan büyükleri ile sohbet eden öğrenciler, her sene  ziyaret sözü vererek huzurevinden ayrıldı.(EGEMEN)

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.