Erkan Ailesi Öğretmenler Günü Balosu’nda Buluştu

GÜNDEM 25.11.2019 - 17:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2315+ kez okundu.
 

Erkan Ailesi Öğretmenler Günü Balosu’nda Buluştu

  Adana’da eğitime yaptığı yatırımlarla dikkat çeken ve sektördeki yükselişini sürekli sürdüren Erkan Eğitim Kurumları, kuruluşunun 33’üncü yılını 12’inci okulla taçlandırıyor. Türkmenbaşı Bulvarı’nda kurumun 12’inci okulu olarak inşa edilen Erkan Koleji Çukurova Kampüsü, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı’nda hizmete açılacak.   Erkan Eğitim Kurumları’nın geleneksel 24 Kasım Öğretmenler Günü Balosu, Adana Seyhan Oteli’nde yapıldı. Eğitimde hizmetlerinin yanı sıra 1000’in üzerindeki kadrosuyla istihdamda da önemli bir değer yaratan Erkan Eğitim Kurumları’nın gecesine Erkan Eğitim Kurumları Onursal Başkanı Abdullah Hatipoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Hatipoğlu, Başkan Yardımcısı Erdal Hatipoğlu, Genel Koordinatör İzzettin Yüzçelik, kuruma bağlı okulların, kursların yöneticileri, öğretmenler ve personeller katıldılar.   BÖLGENİN EN PRESTİJLİ OKULU Salonun Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafları ve Türk Bayrakları ile donatıldığı gecede konuşan Erkan Eğitim Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Hatipoğlu, 33’üncü yılı 12’inci okulla taçlandırdıklarını söyledi. Türkmenbaşı Bulvarı’nda inşa edilen 12’inci okulun 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı’nda hizmete açılacağı müjdesini veren Hatipoğlu, 18 atölye, cep sineması, 400 kişilik tiyatro ve konferans salonu, yüzme havuzuna da sahip Erkan Koleji Çukurova Kampüsü’nde birbirinden değerli eğitmen kadrosuyla geleceğe ışık tutacak, ülkesine hizmet edecek değerli bireyler yetiştireceklerini kaydetti. Hatipoğlu, “Bölgenin en prestijli okulunu Adana’mıza kazandırmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. ‘İşimiz eğitim, gücümüz eğitim’ sloganıyla eğitime yatırımlarımıza hızla devam edeceğiz” dedi.   Baloda, Onursal Başkan Abdullah Hatipoğlu, Genel Koordinatör İzzettin Yüzçelik ve okulların müdürleri İzmir Marşı eşliğinde ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak 33’üncü Yıl Pastası’nı kestiler. Erkanlı eğitimciler, Grup Armoni’nin canlı performansıyla eğlendikleri gecede, davul-zurna eşliğinde halay da çektiler. Geleneksel gece, Grup Armoni ve davetlilerin katılımıyla 10. Yıl Marşı ve İzmir Marşı’nın seslendirilmesiyle sona erdi.  

 

Adana’da eğitime yaptığı yatırımlarla dikkat çeken ve sektördeki yükselişini sürekli sürdüren Erkan Eğitim Kurumları, kuruluşunun 33’üncü yılını 12’inci okulla taçlandırıyor. Türkmenbaşı Bulvarı’nda kurumun 12’inci okulu olarak inşa edilen Erkan Koleji Çukurova Kampüsü, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı’nda hizmete açılacak.

 

Erkan Eğitim Kurumları’nın geleneksel 24 Kasım Öğretmenler Günü Balosu, Adana Seyhan Oteli’nde yapıldı. Eğitimde hizmetlerinin yanı sıra 1000’in üzerindeki kadrosuyla istihdamda da önemli bir değer yaratan Erkan Eğitim Kurumları’nın gecesine Erkan Eğitim Kurumları Onursal Başkanı Abdullah Hatipoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Hatipoğlu, Başkan Yardımcısı Erdal Hatipoğlu, Genel Koordinatör İzzettin Yüzçelik, kuruma bağlı okulların, kursların yöneticileri, öğretmenler ve personeller katıldılar.

 

BÖLGENİN EN PRESTİJLİ OKULU

Salonun Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafları ve Türk Bayrakları ile donatıldığı gecede konuşan Erkan Eğitim Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Hatipoğlu, 33’üncü yılı 12’inci okulla taçlandırdıklarını söyledi. Türkmenbaşı Bulvarı’nda inşa edilen 12’inci okulun 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı’nda hizmete açılacağı müjdesini veren Hatipoğlu, 18 atölye, cep sineması, 400 kişilik tiyatro ve konferans salonu, yüzme havuzuna da sahip Erkan Koleji Çukurova Kampüsü’nde birbirinden değerli eğitmen kadrosuyla geleceğe ışık tutacak, ülkesine hizmet edecek değerli bireyler yetiştireceklerini kaydetti. Hatipoğlu, “Bölgenin en prestijli okulunu Adana’mıza kazandırmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. ‘İşimiz eğitim, gücümüz eğitim’ sloganıyla eğitime yatırımlarımıza hızla devam edeceğiz” dedi.

 

Baloda, Onursal Başkan Abdullah Hatipoğlu, Genel Koordinatör İzzettin Yüzçelik ve okulların müdürleri İzmir Marşı eşliğinde ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak 33’üncü Yıl Pastası’nı kestiler. Erkanlı eğitimciler, Grup Armoni’nin canlı performansıyla eğlendikleri gecede, davul-zurna eşliğinde halay da çektiler. Geleneksel gece, Grup Armoni ve davetlilerin katılımıyla 10. Yıl Marşı ve İzmir Marşı’nın seslendirilmesiyle sona erdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.