Erkan Koleji, üniversiteleri öğrencilerin ayağına getirdi

GÜNDEM 07.02.2020 - 16:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2823+ kez okundu.
 

Erkan Koleji, üniversiteleri öğrencilerin ayağına getirdi

    Geleceklerine yön verecek mesleğe sahip olmak için üniversite sınavına girecek öğrenciler, Adana’da Erkan Koleji 2’inci Üniversite Tanıtım Günü’nde tercihlerini şekillendirdiler.   Bu yıl Türkmenbaşı Bulvarı’nda inşaatı tamamlanmak üzere olan Çukurova Kampüsü’nü de hizmete açacak olmanın gururunu yaşayan Erkan Koleji’nin, lise son sınıf öğrencileri için hayata geçirdiği Adana Üniversite Tanıtım Günü’nün ikincisi yapıldı. Tanıtım Günü’nde Türkiye’de ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde hizmet veren 22 üniversite stant açtı. Tanıtım Günü, Erkan Koleji Anadolu ve Fen Lisesi ile Erkan Teknoloji Koleji öğrencilerinin yanı sıra, devlet liselerinde okuyan öğrencilere de açık tutuldu. Adana Erkan Koleji kampüsünde yapılan Tanıtım Günü’nde yüzlerce öğrenci, üniversite stantlarını gezdiler, tercihlerine yön verecek soruları yönelterek, üniversitelerin sağladığı imkanlar, burslar, eğitim sistemi, konaklama imkanlarını sordular. Liseli öğrenciler,  doğru tercih yaparak, kariyer yolculuklarına doğru ve bilinçli başlamalarına yönelik detaylı bilgiler aldılar. Adana’da lise öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği Tanıtım Günü’ne katılan öğrencilere, İstanbul Aydın Üniversitesinden Öznur Tübey Erçin “Üniversite Tercihlerini Nasıl Yapmalı?”, KKTC İlim Üniversitesi’nden Adil Fırathan “Verimli Ders Çalışma Teknikleri”, KTO Karatay Üniversitesi’nden Dr. Necati Vardar “Mesleklerin Geleceği, Kariyer Rehberliği ve Tercih Danışmanlığı”, Atılım Üniversitesi’nden Onur Karagöz “Üniversite Rehberi”, Lefke Avrupa Üniversitesi’nden Ceylan Erhan da “KKTC’de Üniversite Eğitimi ve Lefke Avrupa Üniversitesi” konulu seminerler verdiler.

 

 

Geleceklerine yön verecek mesleğe sahip olmak için üniversite sınavına girecek öğrenciler, Adana’da Erkan Koleji 2’inci Üniversite Tanıtım Günü’nde tercihlerini şekillendirdiler.

 

Bu yıl Türkmenbaşı Bulvarı’nda inşaatı tamamlanmak üzere olan Çukurova Kampüsü’nü de hizmete açacak olmanın gururunu yaşayan Erkan Koleji’nin, lise son sınıf öğrencileri için hayata geçirdiği Adana Üniversite Tanıtım Günü’nün ikincisi yapıldı. Tanıtım Günü’nde Türkiye’de ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde hizmet veren 22 üniversite stant açtı. Tanıtım Günü, Erkan Koleji Anadolu ve Fen Lisesi ile Erkan Teknoloji Koleji öğrencilerinin yanı sıra, devlet liselerinde okuyan öğrencilere de açık tutuldu. Adana Erkan Koleji kampüsünde yapılan Tanıtım Günü’nde yüzlerce öğrenci, üniversite stantlarını gezdiler, tercihlerine yön verecek soruları yönelterek, üniversitelerin sağladığı imkanlar, burslar, eğitim sistemi, konaklama imkanlarını sordular. Liseli öğrenciler,  doğru tercih yaparak, kariyer yolculuklarına doğru ve bilinçli başlamalarına yönelik detaylı bilgiler aldılar. Adana’da lise öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği Tanıtım Günü’ne katılan öğrencilere, İstanbul Aydın Üniversitesinden Öznur Tübey Erçin “Üniversite Tercihlerini Nasıl Yapmalı?”, KKTC İlim Üniversitesi’nden Adil Fırathan “Verimli Ders Çalışma Teknikleri”, KTO Karatay Üniversitesi’nden Dr. Necati Vardar “Mesleklerin Geleceği, Kariyer Rehberliği ve Tercih Danışmanlığı”, Atılım Üniversitesi’nden Onur Karagöz “Üniversite Rehberi”, Lefke Avrupa Üniversitesi’nden Ceylan Erhan da “KKTC’de Üniversite Eğitimi ve Lefke Avrupa Üniversitesi” konulu seminerler verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.