Eskişehir'de telefon dolandırıcılığı operasyonu

09.04.2020 - 13:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2510+ kez okundu.
 

Eskişehir'de telefon dolandırıcılığı operasyonu

Kent merkezinde ikamet eden 58 yaşındaki B.A'yı telefonla arayan bir kişi, kendisini polis olarak tanıtarak kimlik bilgilerinin terör örgütünün eline geçtiğini söyledi. Kendisinden, verilecek banka hesabına 24 bin 400 lira yatırmasının istenmesinden şüphelenen B.A, durumu polise bildirdi. Şüpheliler Hakan Y. ile Nezahat Ç, yatırılan parayı bankadan çektikleri sırada polisin düzenlediği operasyonda yakalandı. Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Kent merkezinde ikamet eden 58 yaşındaki B.A'yı telefonla arayan bir kişi, kendisini polis olarak tanıtarak kimlik bilgilerinin terör örgütünün eline geçtiğini söyledi.

Kendisinden, verilecek banka hesabına 24 bin 400 lira yatırmasının istenmesinden şüphelenen B.A, durumu polise bildirdi.

Şüpheliler Hakan Y. ile Nezahat Ç, yatırılan parayı bankadan çektikleri sırada polisin düzenlediği operasyonda yakalandı.

Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.